Skip to main content

VISIE

Een beeld van de toekomst

In mijn visie zie ik een wereld waarin gelijkwaardigheid, vertrouwen en respect is tussen mannen en vrouwen. Dit zorgt voor meer evenwicht in de maatschappij, in bedrijven en in relaties en draagt bij aan een algemeen welbevinden, vrede en geluk. Liefde, compassie en vergeving zijn hierin sleutelwoorden voor mij.

Ik wens een samenleving die haar basis vindt in liefde, vertrouwen en het goede in de mens. Waarin ruimte is voor ieders unieke kwaliteiten en talenten om die ook voor het groter geheel in te zetten. Een samenleving waarin licht- en donker schaduwkanten elkaar ontmoeten en erkenning krijgen. Zodat de kwaliteiten van beiden ook in positieve zin tot hun recht mogen komen.

Ik geloof in de verbinding tussen body, mind en spirit. Waarin ik het lichaam beschouw als het huis van je ziel, je spirit. Je gezondheid is een groot goed en je lichaam is een zelfregulerend systeem. Met de juiste zorg en voeding kun je optimaal functioneren en jouw bijdrage aan de wereld leveren. De kracht van je mind, je gedachten, zijn fenomenaal. Ontdek hoe je die ten gunste van alles kunt inzetten. Je spirit, je ziel, is alles wetend, intuïtief en wijs. Luister naar je innerlijke wijsheid en ontvouw jouw unieke levenspad.

Leef en werk vanuit je vrouwelijke essentie en ervaar een authentiek zelfvertrouwen en joie-de-vivre. Creëer jouw droomleven, geluk en vrede in jezelf.