Skip to main content

TRAINING & ADVIES

Voor vrouwen binnen organisaties, leidinggevenden, directeuren, eigenaren of zzp-ers.
Mijn programma’s zijn individueel of voor groepen toepasbaar. Afgestemd op uw wens en behoeften maak ik een programma op maat. Thema’s waarmee ik kan helpen zijn: zelfvertrouwen, communicatie, spreken en presentatie, vrouwen in management, hoe sta je in jouw kracht.

Herken jij een van de volgende vragen:

Wil je je zelfvertrouwen en impact vergroten?
Wil je je communicatie verbeteren en meer gezien, gehoord worden?
Wil je je presentatie en aanwezigheid naar een hoger niveau brengen?

Of dit nu is in binnen je organisatie in vergaderingen, presentaties, samenwerking met collega’s of afdelingen of extern in bijvoorbeeld netwerkgesprekken, coaching gesprekken, video boodschappen, trainingen of sales gesprekken.

Aanpak
Samen gaan we in gesprek over de huidige situatie en de thema’s die er spelen. We kijken waaraan behoefte is en wat je wilt bereiken.
Oplossing op maat
Ik bied een passend programma aan om het gewenste resultaat op korte termijn te bereiken. Belangrijk is het creëren van een veilige setting om het programma te doorlopen. Met erkenning van authenticiteit en autonomie. Ik begeleid je met een praktische aanpak en tools die gegarandeerd resultaat opleveren bij degenen die ze toepassen.

Meer informatie
Heb je interesse en wil je weten wat ik voor jou, je collega’s of team kan betekenen?
Neem dan gerust contact met mij op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.
Dit kan via de contactpagina of telefonisch + 31 6 13 43 15 62.

Missie
Het is mijn missie om bij te dragen aan de persoonlijke groei, bewustwording en ontwikkeling van vrouwen. Door vrouwen te helpen om hun zelfvertrouwen en impact te vergroten, kunnen zij nog krachtiger in hun leven staan. Met inzet van al hun kwaliteiten vanuit hun vrouwelijke essentie. Wat zorgt voor authenticiteit en een natuurlijke flow. Deze vrouwen worden meer gehoord, gezien en gerespecteerd om wie ze zijn en wat ze doen. Daarmee zijn zij in staat om hun unieke talenten optimaal in te zetten in hun professioneel en persoonlijk leven. Wat vanzelfsprekend positief bijdraagt aan de maatschappij, het bedrijfsleven en hun relaties.

Visie
Ik sta voor gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen in de maatschappij, het bedrijfsleven en in relaties. Ik geloof dat het belangrijk is dat vrouwen nog meer in hun kracht staan zodat zij hun volle potentieel inzetten ten gunste van alle rollen die zij vervullen. Dit draagt bij aan een betere wereld waarin meer evenwicht mag komen tussen het mannelijke en vrouwelijke principe.