Skip to main content

Referenties

Wat zeggen klanten over mijn training


hart websiteIk heb de art of feminine precence als zeer waardevol ervaren. Ik zit nogal veel in mijn hoofd maar sinds deze workshops voel ik meer verbinding met mijn lichaam. Ook heeft het mij meer zelfvertrouwen gegeven. Daardoor durf ik nu keuzes te maken en stappen te nemen die ik eerder niet had genomen. Emmy creëerde steeds een warme, liefdevolle en open sfeer in de groep waardoor ik mij snel op m’n gemak voelde. Ik ben erg dankbaar voor deze mooie ervaring
!
L.K. 37 jaar (kindercoach)

hart websiteDeze training is zeer waardevol voor iedere vrouw van deze tijd die met meer zelf-bewustzijn, innerlijke kracht en joi-de-vivre door het leven wil gaan!
Serena de Bois 33 jaar (coach, bodyworker Awakening Essence Coaching)

hart websiteEmmy heeft mij laten ervaren hoe het is om naar mijn eigen IK te kijken .Ik ben me bewuster geworden van mijn innerlijke kracht, door terug te gaan naar de bron. Het helpt mij nog beter naar mijn intuïtie te luisteren. Te veel om op te noemen. Ik kan elke vrouw aanraden om deze training mee te maken. Het heeft mij zeer verrast!!
Daisy van der Wiel 45 jaar (Voedingsdeskundige, Daisy Health & Beauty products, co-auteur van ‘Ondernemen met lef!’)

hart websiteTijdens het lezen van het boek Vrouwelijk & Krachtig raakte ik ontroerd om het feit dat ik mijn vrouwelijke stuk nog helemaal niet echt had gezien en uitgedragen. Het voelde alsof het de tijd was om dat stuk te gaan ontmoeten. Via internet kwam ik in contact met Emmy en na een fijne kennismaking ben ik de training gaan volgen. De groei van mezelf en de vrouwen in de groep is tijdens die sessies zo bijzonder om te zien. Het schept een prachtige band en ruimte om echt jezelf te zijn. Het heeft mij laten inzien dat ik dit stuk ook echt in me heb en mag uitdragen.
Ik heb ontdekt dat ik in mijn zachtheid juist mijn kracht vindt. Het geeft me rust, ruimte voor creativiteit en zorgt voor meer verbinding.
Dank je wel lieve Emmy dat je ruimte en mogelijkheid geeft om zo te groeien!
Marjo Vliek 43 jaar (Grafische vormgeving Marjo Vliek)

hart websiteDe workshops Art of Feminine Presence zijn een feest voor iedere vrouw die haar innerlijke kracht en persoonlijk leiderschap (weer) wil ervaren. Emmy geeft de workshops op een nuchtere en enthousiaste manier. Haar open en geïnteresseerde houding en praktische aanpak bieden deelneemsters een veilige omgeving waar ze zich snel vertrouwd voelen. Dat Emmy veel plezier in en passie voor haar vak heeft, straalt van haar af.
Maaike Wehrle (Tekstschrijver, communicatiespecialist, managementsupport)

 

Hoe ervaren klanten mij als trainer

hart websiteEmmy geeft in haar begeleiding veel vertrouwen, warmte en aandacht. De sfeer die zij neerzet is zo veilig en positief en krachtig is dat je voelt dat je er mag zijn zoals je bent.
Alja 48 jaar

hart websiteVooral heb ik genoten van haar warme, sprankelende persoonlijkheid waarbij ze er niet voor schroomde die erin te leggen, haar humor en haar mooie vertelkunst met haar prachtige stem.
Serena du Bois 33 jaar

hart websiteEmmy heb ik ervaren als een zeer kundig en professioneel trainer en zelf een stralend voorbeeld van krachtig en vrouwelijk. Wat mij direct raakte was haar open blik en houding, de rust die ze uitstraalt en tegelijkertijd de leiding van de dag steeds duidelijk in handen hield.
Irmgard Cottaar 

hart websiteEmmy straalt veel vrouwelijkheid en rust uit, ze heeft duidelijk veel plezier in wat ze doet.
E.G. 42 jaar

hart websiteEmmy luistert met warme interesse en aandacht. Ik zie in haar doen en laten hoe zij de kracht van vrouwelijke energie ervaart en leeft. Zij is oprecht bereid haar kennis hierover te delen en laat tijdens haar lessen ervaren hoe het is om de aandacht van je omgeving te ontvangen terwijl je zelf in je kracht staat.
Ine Fransen 56 jaar

hart websiteIk heb Emmy ervaren als open, persoonlijk en aangenaam.
Sanne Kamphorst 20 jaar

hart websiteEr gaat een weldadige rust van Emmy uit. Als coach is ze liefdevol en bevestigend. Je voelt je welkom bij haar. Voor elke vrouw heeft zij persoonlijke aandacht. Ze weet op een natuurlijke manier een sfeer van vertrouwen te scheppen. Emmy is open over haar gevoelens en daardoor nodigt zij je uit om jezelf te zijn tijdens de bijeenkomst.
J.A. 56 jaar

hart websiteEmmy is een trainer die liefdevol, rustig en betrokken is. Vrouwen die zich meer vrouw willen voelen, vrouwen die zich gespannen voelen of hun zelfvertrouwen willen vergroten, zullen veel aan deze training hebben.
I.D. 51 jaar