Skip to main content

Referenties

Wat zeggen klanten over mijn Art of Feminine Presence 1 op 1 traject


hart websiteIn het kort zegt J. 26 jaar dit over haar ervaring: “Er is in de tussentijd zoveel gebeurd…..Dit heeft zich geuit dat ik de man van mijn dromen heb ontmoet, we samen mooie plekken hebben gezien, naar het buitenland zijn verhuisd, ik een geweldige nieuwe baan heb en connecties met vrienden en familie zijn veel sterker geworden.”

En dit is de gehele testimonial van J. 26 jaar: 

1. Wat was je grootste vraag of doel toen je bij mij kwam?

In de periode dat ik mijn opa en oma heb verloren en mijn vader kanker kreeg heb ik veel in mijn hoofd geleefd. Ik merkte dat ik het lastig vond om emoties te voelen en in die tijd veel vanuit mijn ratio leefde. Ik mediteer al 3 jaar en ben bewust van mijn eigen lichaam en ik voelde dat ik niet mezelf was. Ik was erg gericht op controle hebben, doelen behalen, en hard opstellen. Ook kon ik geen connectie maken met mijn creativiteit en de liefde – Toendertijd was ik al paar maanden aan het daten met iemand en ik had naar hem gedeeld dat emoties niet aankwamen. Ik voelde het gewoon niet. Ik voelde me niet verdrietig, ik voelde niet veel. Hij zei dat hij het merkte want als hij zulke verliezen zou ervaren zou hij heel anders aan toe zijn. Dat zette me wel tot nadenken. Ik begon in de tijd veel te lezen. Ook over vrouwelijke en mannelijke energieën en waar het voor staat en zo las ik uiteindelijk het boek: The art of feminine presence van Rachel Jayne Groover. Het boek gaf me inzicht dat ik veel vertrouw op mijn mannelijke energie en niet zozeer in connectie sta met mijn vrouwelijke. Ik wilde mijn vrouwelijke kant weer in het licht zetten. Hierna ben ik een coach gaan zoeken en kwam ik al snel bij Emmy. We hadden een eerste gesprek en ze begreep me meteen.

2. Wat is jouw grootste resultaat na mijn traject? Wat heeft jou het meest geraakt?

Zelfvertrouwen en zelfacceptatie. We hebben veel oefeningen gedaan die echt een effect hebben gehad. Ik heb geleerd meer te vertrouwen op mijn vrouwelijke kant, mezelf te eren en kwetsbaarheid te accepteren. Dat heeft me heel veel moois opgeleverd.

3. Zijn er effecten n.a.v. de oefeningen die je in jezelf bemerkt? En/of in relatie met anderen?

Er is in de tussentijd zoveel gebeurd. In een jaar tijd heb ik gemerkt dat ik veel beter in connectie sta met mijzelf en anderen. Ik voel me veel meer in balans en heb daardoor ook veel meer zelf-vertrouwen. Dit heeft zich geuit dat ik de man van mijn dromen heb ontmoet, we samen mooie plekken hebben gezien, naar het buitenland zijn verhuisd, ik een geweldige nieuwe baan heb en connecties met vrienden en familie veel sterker zijn geworden.

4. Waarom zou je andere mensen adviseren naar mij te gaan?

De gesprekken die ik met Emmy heb gehad zijn heel waardevol voor mij. Er waren momenten dat ze iets deelde en dat klikte gewoon, die kleine ‘ah-ha’ momenten hebben grote impact gehad op mijn leven. Onze gesprekken hebben me veel inzicht gegeven in mezelf en mijn relatie tot anderen. Ik zou andere mensen adviseren om naar Emmy te gaan omdat ze met veel aandacht en liefde hulp aanbiedt. Ze is echt heel goed en weet de juiste snaren te raken. We hebben samen veel aangepakt en ik ben ook ontzettend dankbaar dat ik bij haar ben gekomen.

Liefs, J. 26 jaar

 

Wat zeggen klanten over mijn Presence & Speaking 1 op 1 traject


hart websiteIn het kort zegt Arati dit over haar ervaring: “Waar ik het meest blij mee ben is dat ik met het gaan staan voor mezelf door te spreken voor publiek, een grote kracht in mij wakker is geworden. Ik heb het geleerd, en ik kan het! Emmy begeleidt vanuit het vrouwelijk principe, naast puur presentatie technisch, met krachtige en zeer belichaamde meditatievormen. Er ontstond een helderheid vanuit mijn vrouwelijk weten over wat goed is voor mij en wat niet.”

En dit is de gehele testimonial van Arati: 

1. Wat was jouw grootste verlangen toen je bij mij kwam?

Mijn grote verlangen was om te leren spreken in het openbaar over mijn Seksueel ontdekkingswerk en over mezelf. In het echt en op video. Ik dacht echt dat dat alleen voor anderen weggelegd was maar het was en is een diepe wens. Er waren genoeg belemmerende overtuigingen in mij waardoor ik het niet durfde. ‘Wie denk ik helemaal dat ik ben om daar hardop over ga praten?, anderen zijn veel beter dan ik’ en ‘Als ik daar zou staan dan komt er niks uit mijn mond, ben ik alles kwijt’, of ‘Straks vinden mensen het helemaal niks’. Voldoende om geen stappen te durven zetten. Tot ik met Emmy in contact kwam. Ze vertelde me dat zelfs ik het zou kunnen leren omdat daar ondersteunende methodes voor zijn en dat zij veel vrouwen coacht die met dit probleem zitten. De corona crisis maakte dat ik echt tijd kon maken om er mee aan de slag te gaan, dus ik ben ervoor gegaan!

2. Wat is jouw grootste resultaat na mijn traject? Wat heeft jou het meest geraakt? Wat zijn effecten die je in jezelf bemerkt? En/of in relatie met anderen?

Waar ik het meest blij mee ben is dat ik met het gaan staan voor mezelf door te spreken voor publiek, een grote kracht in mij wakker is geworden. Ik heb het geleerd, en ik kan het! Emmy begeleidt vanuit het vrouwelijk principe, naast puur presentatie technisch, met krachtige en zeer belichaamde meditatievormen. De aandacht voor ons bekken, daar waar onze kracht en wijsheid zit heeft me enorm geraakt en gesteund. Er ontstond een helderheid vanuit mijn vrouwelijk weten over wat goed is voor mij en wat niet. Het gevolg was ook dat de dag nadat ik mijn eerste presentatie had gehouden, daar meteen actie op heb ondernomen en een samenwerking met iemand die niet goed voor mij is heb afgesloten.

3. Waarom zou je anderen adviseren naar mij toe te gaan?

Wat ik fantastisch vind aan Emmy is dat ze authentiek en eerlijk is maar bovenal een geweldig voorbeeld leeft van sisterhood, en dat voel je door het hele traject heen. Ze kwam zelfs helemaal naar mij toe om bij mijn eerste presentatie te zijn en mij te steunen! Daarnaast is er een grote ruimte voor diep persoonlijk proceswerk, in mijn ogen onontbeerlijk in een traject als dit. Het niet durven gaan staan van vrouwen heeft een begrijpelijke geschiedenis en bijna elke vrouw heeft hierin wel iets te processen. Ik dus ook ;).

Ik kan je sterk aanraden om met Emmy te werken als je dit pad wilt gaan en je identificeert je als vrouw. Ze is warm, professioneel en ervaren, en een groot cadeau.

Liefs! Arati
Somatisch seksuologisch coach & trainer (www.seksueelontdekkingswerk.nl)

 

Wat zeggen klanten over mijn training Art of Feminine Presence


hart websiteIk heb de art of feminine precence als zeer waardevol ervaren. Ik zit nogal veel in mijn hoofd maar sinds deze workshops voel ik meer verbinding met mijn lichaam. Ook heeft het mij meer zelfvertrouwen gegeven. Daardoor durf ik nu keuzes te maken en stappen te nemen die ik eerder niet had genomen. Emmy creëerde steeds een warme, liefdevolle en open sfeer in de groep waardoor ik mij snel op m’n gemak voelde. Ik ben erg dankbaar voor deze mooie ervaring
!
L.K. 37 jaar (kindercoach)

hart websiteDeze training is zeer waardevol voor iedere vrouw van deze tijd die met meer zelf-bewustzijn, innerlijke kracht en joi-de-vivre door het leven wil gaan!
Serena de Bois 33 jaar (coach, bodyworker Awakening Essence Coaching)

hart websiteEmmy heeft mij laten ervaren hoe het is om naar mijn eigen IK te kijken .Ik ben me bewuster geworden van mijn innerlijke kracht, door terug te gaan naar de bron. Het helpt mij nog beter naar mijn intuïtie te luisteren. Te veel om op te noemen. Ik kan elke vrouw aanraden om deze training mee te maken. Het heeft mij zeer verrast!!
Daisy van der Wiel 45 jaar (Voedingsdeskundige, Daisy Health & Beauty products, co-auteur van ‘Ondernemen met lef!’)

hart websiteTijdens het lezen van het boek Vrouwelijk & Krachtig raakte ik ontroerd om het feit dat ik mijn vrouwelijke stuk nog helemaal niet echt had gezien en uitgedragen. Het voelde alsof het de tijd was om dat stuk te gaan ontmoeten. Via internet kwam ik in contact met Emmy en na een fijne kennismaking ben ik de training gaan volgen. De groei van mezelf en de vrouwen in de groep is tijdens die sessies zo bijzonder om te zien. Het schept een prachtige band en ruimte om echt jezelf te zijn. Het heeft mij laten inzien dat ik dit stuk ook echt in me heb en mag uitdragen.
Ik heb ontdekt dat ik in mijn zachtheid juist mijn kracht vindt. Het geeft me rust, ruimte voor creativiteit en zorgt voor meer verbinding.
Dank je wel lieve Emmy dat je ruimte en mogelijkheid geeft om zo te groeien!
Marjo Vliek 43 jaar (Grafische vormgeving Marjo Vliek)

hart websiteDe workshops Art of Feminine Presence zijn een feest voor iedere vrouw die haar innerlijke kracht en persoonlijk leiderschap (weer) wil ervaren. Emmy geeft de workshops op een nuchtere en enthousiaste manier. Haar open en geïnteresseerde houding en praktische aanpak bieden deelneemsters een veilige omgeving waar ze zich snel vertrouwd voelen. Dat Emmy veel plezier in en passie voor haar vak heeft, straalt van haar af.
Maaike Wehrle (Tekstschrijver, communicatiespecialist, managementsupport)

 

Hoe ervaren klanten mij als trainer

hart websiteEmmy geeft in haar begeleiding veel vertrouwen, warmte en aandacht. De sfeer die zij neerzet is zo veilig en positief en krachtig is dat je voelt dat je er mag zijn zoals je bent.
Alja 48 jaar

hart websiteVooral heb ik genoten van haar warme, sprankelende persoonlijkheid waarbij ze er niet voor schroomde die erin te leggen, haar humor en haar mooie vertelkunst met haar prachtige stem.
Serena du Bois 33 jaar

hart websiteEmmy heb ik ervaren als een zeer kundig en professioneel trainer en zelf een stralend voorbeeld van krachtig en vrouwelijk. Wat mij direct raakte was haar open blik en houding, de rust die ze uitstraalt en tegelijkertijd de leiding van de dag steeds duidelijk in handen hield.
Irmgard Cottaar 

hart websiteEmmy straalt veel vrouwelijkheid en rust uit, ze heeft duidelijk veel plezier in wat ze doet.
E.G. 42 jaar

hart websiteEmmy luistert met warme interesse en aandacht. Ik zie in haar doen en laten hoe zij de kracht van vrouwelijke energie ervaart en leeft. Zij is oprecht bereid haar kennis hierover te delen en laat tijdens haar lessen ervaren hoe het is om de aandacht van je omgeving te ontvangen terwijl je zelf in je kracht staat.
Ine Fransen 56 jaar

hart websiteIk heb Emmy ervaren als open, persoonlijk en aangenaam.
Sanne Kamphorst 20 jaar

hart websiteEr gaat een weldadige rust van Emmy uit. Als coach is ze liefdevol en bevestigend. Je voelt je welkom bij haar. Voor elke vrouw heeft zij persoonlijke aandacht. Ze weet op een natuurlijke manier een sfeer van vertrouwen te scheppen. Emmy is open over haar gevoelens en daardoor nodigt zij je uit om jezelf te zijn tijdens de bijeenkomst.
J.A. 56 jaar

hart websiteEmmy is een trainer die liefdevol, rustig en betrokken is. Vrouwen die zich meer vrouw willen voelen, vrouwen die zich gespannen voelen of hun zelfvertrouwen willen vergroten, zullen veel aan deze training hebben.
I.D. 51 jaar