Skip to main content

PRESENCE & SPEAKING

Vergroot jouw zelfvertrouwen, authenticiteit en impact!
Kom rustig, overtuigend en prettig over.

Wil jij presenteren voor een zaal, in een netwerkgesprek, in een (sales-) meeting of in een 1 op 1 gesprek?
Wil jij ontspannen en helder je verhaal vertellen?

Ik werk met een effectieve methode, die resultaat oplevert wanneer je dit toepast. Mijn methode is gebaseerd  op de Speaker Academy uit de V.S. en de Feminine Presence methode . In dit programma leer ik je praktische oefeningen zodat je ook onvoorbereid of in spannende situaties goed overkomt. Veel professionals vinden het moeilijk om hun verhaal helder en kort te brengen. Dit gaat verder dan standaard spreekvaardigheidstraining.

In dit programma leer je hoe je:
– een krachtige uitstraling ontwikkelt waarmee je de aandacht trekt, in je werk en privé leven
– overtuigend, krachtig en inspirerend presenteert
– jouw zelfbewustzijn loslaat en je zelfvertrouwen vergroot
– op een effectieve wijze contact kunt maken met je klant en/of je publiek
– je boodschap met meer impact kunt overbrengen en mensen dit ook aannemen
Dit zorgt ervoor dat mensen je vertrouwen, je zien, jouw waarde voelen en met je samen willen werken.

Let op: dit is geen ouderwetse training met algemene spreektechnieken en trucs die je vragen om een bepaald gedrag te leren. Jij behoudt je eigen stijl en authenticiteit.
Je leert juist praktische oefeningen om dichter bij jezelf te komen en te blijven ook als je een situatie spannend vindt. Deze oefeningen zijn in alle situaties toepasbaar: van netwerkgesprek, (sales)meeting, spreken voor een groep tot 1 op 1 gesprekken.

Spreken voor een groep is leuk! Voel je 98% ontspannen en zelfverzekerd. Dat is ook voor jou mogelijk na het volgen van dit programma.

Ik kan je helpen met wat jij kan verbeteren in je uitstraling, lichaamstaal, energie en stem. Ik kan jou ook helpen om op ontspannen wijze te spreken in het openbaar. Om je te leren hoe je met impact kunt presenteren, je zelfvertrouwen voelt, je op een heldere wijze je verhaal deelt ook als je minder goed bent voorbereid. Hoe je authentiek bent, bij jezelf kunt blijven en een krachtige uitstraling kunt hebben.

Individuele coaching in een of meerdere sessies is mogelijk op afspraak. Ik ga in op jouw specifieke wensen en geef je persoonlijke aandacht.
Neem contact op door middel van een email via de contactpagina (info@vrouwenessentie.nl).

Mijn ervaring:
is gebaseerd op het volgen van de Authentic Speaker Academy in 2013, een aantal technieken uit Art of Feminine Presence, opleiding bij de Toastmasters Club en het geven van mijn presentaties en lezingen over mijn werk. Ik heb jarenlange ervaring met lichaamsgericht werk en dans waardoor ik jou kan helpen met je lichaamstaal en beweging. Naast mijn sprekerservaring heb ik een scherp opmerkingsvermogen dat helpt om te zien wat jij nodig hebt.