Skip to main content

PERSOONLIJKE COACHING

Vrouw & Essentie ondersteunt, vrouwen, vrouwelijke professionals en ondernemers die willen groeien. Voor vrouwen die open staan voor persoonlijke ontwikkeling. Die krachtig EN vrouwelijk willen zijn versus vooral vanuit hun mannelijke kwaliteiten leven en werken.

WIL JE WETEN OVER HOE JE:
* nog meer in je kracht staat
* meer je vrouwelijke kwaliteiten en energie kunt inzetten en ervaren
* Je grenzen beter voelt en aangeeft
* meer rust en evenwicht in je leven creëert
* dicht bij jezelf blijft
* je intuitie vergroot
* vanuit je hart en gevoel leeft en werkt
* je kunt ontspannen in stressvolle situaties
* helder en effectief communiceert
* meer impact hebt in je werk en in je relatie
* vol zelfvertrouwen een presentatie, (sales-, coach-,  relatie-) gesprek of meeting houdt

 HERKEN JE JE IN EEN VAN DE VOLGENDE DINGEN?
* Je leeft en werkt veelal vanuit je mannelijke kwaliteiten of je zit veel in je  hoofd
* Je bent toe aan een volgende stap in je bedrijf of carrière
* Je ervaart spanning bij het houden van een presentatie, netwerken of salesgesprek
* Je ervaart stress en spanning en reageert dit af op jezelf, je geliefde, je gezin of je werk
* Je voelt je leeg gezogen door andere mensen
* Je voelt je niet genoeg gezien en gehoord in je werk en/of in je relatie
* Je ervaart weinig passie in je leven of in je relatie of verlangt naar een relatie

WAT IS HET RESULTAAT?
Je maakt verbinding met je innerlijke kracht en je eigen basis. Je leert om vanuit de verbinding met jezelf, de verbinding met anderen aan te gaan. Je leert effectief om te gaan met je angsten en twijfels. Je leert vertrouwen op de inzet van je vrouwelijke kwaliteiten, je oerkracht en intuïtie. Je leert je volle potentieel vanuit je vrouwelijke vitale zelf te benutten. Je leert hoe je je hart, gevoel en je  vrouwelijke energie met elkaar kunt verbinden.  Je leert je stem op een heldere wijze te gebruiken. Je krijgt duidelijkheid over je overtuigingen en gedrag. Je werkt vol zelfvertrouwen vanuit je eigen kracht op effectieve wijze aan je doelen. Als vrouw in een relatie of in je werk ben je succesvoller.

VOOR WIE ?
Coaching is voor iedereen die persoonlijke groei als een verrijking in het leven ervaart. Je leert oordeel loos, onderzoekend en vanuit onvoorwaardelijke liefde naar jezelf kijken. Hiermee versterk je de verbinding met je innerlijke kracht, accepteer je jezelf ten diepste en ontdek je nieuwe manieren van omgaan met jezelf, uitdagende situaties en andere mensen. Als vrouw in een relatie of in je werk als leidinggevende, manager of ondernemer, ben je succesvoller en werk je vanuit je eigen kracht op effectieve wijze aan je doelen.

WAT IS COACHING ?
Als jij als persoon je bewustzijn verruimt, meer inzicht krijgt in je patronen, overtuigingen en gedrag, kun je veranderen en je leven vorm geven zoals jij dat wilt. Als jij als vrouw leert om je vrouwelijke essentie volledig te omarmen en te belichamen, voel je jezelf completer en krachtiger. Bovendien ben je meer authentiek en aantrekkelijker. Als je bewust de verbinding maakt met je hart en je gevoel, gaat alles in je leven en werk meer stromen. Als je daarnaast op een effectieve manier om leert gaan met je angsten en je twijfels, rem je jezelf niet meer af in je verlangens en het bereiken van je doelen of levensmissie. Wil je meer bewustzijn, passie, vreugde, flow, kracht en levensenergie ervaren in je leven dan is coaching een mooie manier om dat te bereiken.

WERKWIJZE
De sessies duren anderhalf uur per afspraak. De mogelijkheid bestaat om af te spreken voor een dagdeel of een VIP dag. Ik maak gebruik van diverse ervaringsgerichte werkvormen, Art of Feminine Presence en technieken uit de Authentic Speaker Academy. Wat jou aangereikt wordt, kan worden vertaald naar het werk- en/of je privé leven. Bij toepassing in dagelijks leven, bemerk je zeker resultaat.
Ik bied geen therapie maar werk vanuit een totale benadering van je mens en vrouw-zijn. In mijn visie zijn body, mind, spirit in jou met elkaar verbonden. Alle systemen hebben invloed op elkaar.

Daarnaast draag ik de visie uit dat het in de huidige samenleving van belang is dat vrouwen meer vanuit hun authentieke kracht leven en werken. Dan ontstaat er meer evenwicht in de maatschappij, bedrijven en in relaties.

CONTACT
Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met mij op.
Dit kan via het contact formulier of telefonisch + 31 (6) 13431562