Skip to main content

Emmy Stelling - Feminine Presence trainer & coach

Over Emmy Stelling

Stralend, inspirerend, krachtig en vrouwelijk zijn? Vol zelfvertrouwen jouw doelen bereiken in je werk en in je relatie? De aandacht trekken die jij wilt, in al je rollen als vrouw? Gehoord, gezien en gerespecteerd worden zoals jij wilt?
Zonder te projecteren, een rol te spelen of jezelf anders voor te doen? Ja dat kan!
Hoe doe je dat? Door  je zelfkennis en bewustzijn te vergroten en vanuit je vrouwelijke kracht te leven. Hiermee vergroot je je persoonlijke uitstraling, zichtbaarheid en zelfvertrouwen op een ongekende manier.

Ik weet dat er veel vrouwen zijn met een enorme kracht maar die dat nog niet geheel laten zien en zich laten remmen om allerlei redenen. Stemmen in hun hoofd die zeggen ‘het is zo ook goed’ of ingesleten patronen, niet durven om boven het maisveld uit te steken omdat het niet zo hoort, soms door opvoeding of ingrijpende ervaringen, of een drukke agenda met werk en zorg. Wat de reden ook is, het zorgt ervoor dat je niet of minder in verbinding bent met jezelf, je passie en verlangens, je intuitie, je grenzen en je vrouwelijke kracht.

Als ervaringsdeskundige

kan ik gelukkig zeggen dat het ook anders kan. Art of Feminine Presence maakte mijn cirkel van persoonlijke ontwikkeling rond. Na een aantal jaren van zoeken naar mijn innerlijke kracht, bleek dit de meest diepgaande manier om dicht bij mezelf te komen. Eindelijk leerde ik hoe ik kan luisteren naar mijn hart, intuitie en mij hierdoor laten leiden. En hoe mijn ratio dienend kan zijn aan mijn hart. Verrassend en eenvoudig, altijd toepasbaar, bijna te mooi om waar te zijn. Toch is dit zo.

Het is mijn missie

om vrouwen meer in hun kracht en authenticiteit te laten staan. Het geeft me een enorme voldoening. In de huidige maatschappij nemen vrouwen een belangrijke positie in. Ik wil hen daarin ondersteunen door het geven van mijn Feminine Presence training, de opleiding Presence & Speaking of inspireren met mijn lezing.

Ik wil vrouwen laten ervaren dat zij een succesvol en plezierig leven kunnen creëren. Ten gunste van haarzelf, haar leven, haar relaties en wat zij wil bereiken in haar werk. Lees hier meer over mijn missie.

Ervaring & Achtergrond

Gedurende 18 jaar heb ik ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als sales manager en algemeen directeur van een suikerproductie bedrijf met 70 personeelsleden. Voor mij, in werk en ook in mijn studie, van mavo naar heao en kopstudie in Enschede, was dit een pad van hard werken en focus. Als carrièrevrouw werkte ik in een business to business omgeving, een mannenwereld. Ik leerde om te staan in onderhandelingen, projecten en in strategisch overleg.   Ik gebruikte vooral mijn ratio en mannelijke kwaliteiten en was minder in verbinding met mijn hart en intuitie. Jarenlang was zes dagen per week werken zonder vakantie mijn norm en maakte ik geen tijd voor een sociaal leven. Gaandeweg haalde ik minder voldoening uit mijn werk en dat begon te knagen.

Op zoek naar verdieping heb ik sinds 2004 mijn kennis en ervaring verrijkt met diverse persoonlijke ontwikkelingstrainingen en levensloopbegeleiding. Jarenlang volgde ik  dans-, lichaamswerk- en communicatie workshops. En er waren uitdagingen in mijn leven en relaties die ook mooie levenslessen bleken. Als single moeder ontwikkelde ik naast mijn vrouwelijke ook mijn mannelijke kwaliteiten meer. In al die jaren heb ik de nodige signalen gehad dat ik niet in lijn was met wie ik ben. Vooral van mijn lichaam met overgewicht, huidontstekingen en een burn-out in 2004. Met vallen en opstaan groeide ik als mens.

Door deze ervaringen besloot ik in 2012 om het roer om te gooien. Ik voelde het verlangen om meer mensgericht te werken. In het bijzonder met vrouwen. Ik volgde de Art of Feminine Presence teacher training bij Rachael Jayne Groover uit Amerika. Dit werk zorgde voor een omslag in mijn leven. Ik ben gecertificeerd Art of Feminine Presence Teacher. Daarnaast volgde ik de Authentic Speaker Academy om me te ontwikkelen op het gebied van presenteren en spreken in het openbaar.

Als jonge vrouw had ik al een passie voor persoonlijke ontwikkeling, menselijk gedrag en psychologie. Mijn werkervaring en passie combineer ik nu in mijn bedrijf Vrouw & Essentie. Vrouwen ondersteunen om de beste versie van zichzelf te zijn en in hun vrouwelijke kracht te staan is mijn missie. En daar ben ik nog steeds blij mee!

Als trainer en coach help ik je om je om krachtig en stralend aanwezig te zijn en je op en top vrouwelijk te voelen. Om een gezonde relatie te hebben met je onzekerheden of angsten, ongeacht de situatie of stress die je ervaart. Om meer erkenning en waardering te ontvangen voor wie je bent en wat je doet.

Dit is voor elke vrouw mogelijk. Vanuit je vrouwelijke kracht vergroot jij je persoonlijke uitstraling, voel je een authentiek zelfvertrouwen en kun je staan voor jezelf en jouw waarde.

Dit heeft een positieve impact op je persoonlijke en professionele leven. Je staat in je kracht.

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER MIJ:

 • Emmy geeft in haar begeleiding veel vertrouwen, warmte en aandacht. De sfeer die zij neerzet is zo veilig en positief en krachtig is dat je voelt dat je er mag zijn zoals je bent.
  Alja, 48 jaar
 • Vooral heb ik genoten van haar warme, sprankelende persoonlijkheid waarbij ze er niet voor schroomde die erin te leggen, haar humor en haar mooie vertelkunst met haar prachtige stem.
  Serena du Bois, 33 jaar
 • Emmy heb ik ervaren als een zeer kundig en professioneel trainer en zelf een stralend voorbeeld van krachtig en vrouwelijk. Wat mij direct raakte was haar open blik en houding, de rust die ze uitstraalt en tegelijkertijd de leiding van de dag steeds duidelijk in handen hield.
  Irmgard Cottaar
 • Emmy straalt veel vrouwelijkheid en rust uit, ze heeft duidelijk veel plezier in wat ze doet.
  E.G. 42 jaar
 • Emmy luistert met warme interesse en aandacht. Ik zie in haar doen en laten hoe zij de kracht van vrouwelijke energie ervaart en leeft. Zij is oprecht bereid haar kennis hierover te delen en laat tijdens haar lessen ervaren hoe het is om de aandacht van je omgeving te ontvangen terwijl je zelf in je kracht staat.
  Ine Fransen, 56 jaar
 • Er gaat een weldadige rust van Emmy uit. Als coach is ze liefdevol en bevestigend. Je voelt je welkom bij haar. Voor elke vrouw heeft zij persoonlijke aandacht. Ze weet op een natuurlijke manier een sfeer van vertrouwen te scheppen. Emmy is open over haar gevoelens en daardoor nodigt zij je uit om jezelf te zijn tijdens de bijeenkomst.
  J.A. 56 jaar
 • Emmy is een trainer die liefdevol, rustig en betrokken is. Vrouwen die zich meer vrouw willen voelen, vrouwen die zich gespannen voelen of hun zelfvertrouwen willen vergroten, zullen veel aan deze training hebben
  I.D. 51 jaar
 • Ik heb Emmy ervaren als open, persoonlijk en aangenaam.
  Sanne Kamphorst, 20 jaar
 • Deze cursus is prettig en leuk onder de deskundige leiding van Emmy. Zij geeft ieder de ruimte om zich uit te spreken. De structuur behoudend en iedereen wordt in haar waarde gelaten.
  A.B. 60 jaar

Wil je nader kennismaken?

image 707 - 707In mijn praktijk ondersteun ik ondernemende vrouwen op het gebied van zelfvertrouwen, aanwezigheid, spreken, vrouwelijke kracht en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt mij altijd benaderen voor een vrijblijvend gesprek.