Skip to main content

OPLEIDING PRESENCE & SPEAKING

Vergroot je aanwezigheid, zelfvertrouwen en impact in je werk.

Jouw weg naar meer succes in je bedrijf ben jij!

Je wordt gezien en gehoord op een krachtige en authentieke manier. Je voelt je zelfverzekerd, ongeacht welke zaal of situatie je binnenloopt.

Dit is een unieke opleiding op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, communicatie en leiderschap. We gaan we aan de slag om jouw bedrijf succesvoller te maken! Dat doen we door vooral aan jezelf te werken. Jij bent immers de basis van je bedrijf.

Werk aan je ‘know-like-trust’ factor en neem jouw volgende stap naar meer succes!

Deze opleiding is voor ondernemers en professionals die vol zelfvertrouwen willen ondernemen en presenteren. Of dit nu in een 1 op 1 gesprek is, voor een kleine groep collega’s of klanten of voor een volle zaal. Soms is het lastig om een verhaal helder en kort te vertellen omdat je onvoorbereid bent of iets je weerhoudt. Natuurlijk wil je kracht staan, met een authentieke uitstraling die mensen vertrouwen geeft.

In deze opleiding leer je hoe je:

– Jouw charisma en uitstraling vergroot zodat je de aandacht trekt die je wilt en mensen zaken met je willen doen.
– Jouw impact vergroot met alles wat je zegt en de juiste energie inzet bij wat je doet.
– Meer overtuigend, krachtig en inspirerend kunt presenteren zodat je boodschap bij het publiek overkomt en de actie neemt die jij wilt.
– Op een effectieve wijze contact maakt met je klant, je publiek of gesprekspartner en verbinding creëert. Hoe je op een doeltreffende manier je ‘know-like-trust’ factor kunt verhogen.
– Van zelfbewustzijn naar zelfvertrouwen groeit en zonder twijfels en moeiteloos je presentatie geeft. Je boodschap heeft meer impact en mensen nemen dit ook aan.
– Nog effectiever kunt zijn in je (sales- en netwerk-) gesprekken omdat mensen je vertrouwen, zodat je bijvoorbeeld nieuwe klanten overtuigd of mensen met je samen willen werken.
– Vol zelfvertrouwen en stralend elke ruimte binnenloopt.

Gedurende het programma staan jouw groei als spreker en mens centraal. Wat ik je aanreik helpt je in je professionele en persoonlijke leven. Ik leer je hoe je met jouw bewuste aanwezigheid en een goede presentatie de impact kunt maken die je wilt.

Wat gaan we samen doen?

Het Presence & Speaking programma bestaat uit praktische, effectieve oefeningen die consistent resultaten opleveren bij degenen die ze toepassen. De oefeningen helpen je om dichter bij jezelf te komen en te blijven.

Vijf Bijeenkomsten
Tijdens deze bijeenkomsten gaan we samen intensief aan de slag. Door middel van praktische oefeningen creëer je meer bewustzijn en vertrouwen om je bedrijf te laten groeien.

Persoonlijke verdieping – extra sessie
Als een van de vijf bijeenkomsten om verdieping vraagt of jij wilt als vrouw nog meer in je kracht staan, is deze sessie daarvoor gereserveerd. Samen kijken we wat je wilt verdiepen.

Tussentijdse sessies
Tussen de bijeenkomsten heb je twee keer een Skype/Zoom sessie. Voor iedere sessie krijg je een opdracht mee. Zo kun je tussentijds de aangereikte tools toepassen en integreren.

Bonussen
Een ‘Leven in Overvloed’ sessie plannen we op een voor jou passend moment in.
Je ontvangt een aantal Presence meditaties die je helpen om nog meer in je kracht te staan.

 

Wat is het resultaat van de opleiding ‘Presence & Speaking?

#1. Je voelt een authentiek zelfvertrouwen in elke situatie en elke ruimte die je binnenstapt. Je voelt je veilig en moedig tegelijk. Je neemt de volgende stappen richting jouw doelen in je bedrijf.
#2. Je vergroot je zichtbaarheid. Of dit nu is in het netwerken, spreken voor een groep, training geven, op foto of in video’s.
#3. Je vergroot je charisma en je wordt gezien en gehoord wanneer je jezelf presenteert. Je wordt gezien als een waardevolle professional.
Dit alles heeft een positieve invloed op je professionele en persoonlijke leven. Je staat op een authentieke manier in je kracht. Omdat je jouw zelfvertrouwen, zichtbaarheid en charisma vergroot zullen mensen je meer vertrouwen en op waarde schatten. Je vergroot je geloofwaardigheid en je bent succesvoller.

Praktische informatie

Locatie: regio Apeldoorn
Data: in overleg

Opleiding Presence & Speaking

– Investering: € 1250,00 ex btw
– Vijf bijeenkomsten (vijf dagdelen)
– Twee sessies op Skype/Zoom
– Een persoonlijke sessie: werk aan je speech / pitch / persoonlijk vraagstuk / sta in je vrouwelijke kracht
– Goed verzorgde, vegetarische lunches tijdens bijeenkomsten
– Bonus: Leven in overvloed sessie
– Bonus: krachtige Presence meditaties om thuis te doen

Module Jouw succesvolle speech

Op aanvraag help ik je hoe je in 8 stappen jouw speech of lezing maakt (van a tot z). Zodat jij jezelf als een professional kunt neerzetten en je diensten kunt aanbieden. Informeer naar de details en investering door mij een email te sturen (emmy@vrouwenessentie.nl).

Module Storytelling

Op aanvraag verzorg ik een module Storytelling. Hierin leer je hoe je een story file kunt opbouwen en hoe je jouw stories kunt gebruiken ter promotie van jouw diensten. Informeer naar de details en investering door mij een email te sturen (emmy@vrouwenessentie.nl).