Skip to main content

MISSIE EN PASSIE

Mijn missie

Het is mijn missie om vrouwen te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijk leiderschap. Op een authentieke manier in je vrouwelijke kracht staan. Zodat jij gezien en gehoord wordt zoals jij wilt en meer impact hebt in je werk en in relaties. Met inzet van al je kwaliteiten, talenten en passie. Het is mijn wens om zo een bijdrage te leveren aan het bewustzijn, geluk en succes van vrouwen.

Wellicht heb je een missie en wil je die op een krachtige  manier neerzetten. Je werkt in je eigen bedrijf of bent werkzaam voor een bedrijf. Je combineert moederschap met carrière of je zorg voor anderen.
Je ervaart stress, verharding, reageert dit af op jezelf, je partner, je gezin of laat de boel de boel. En nu maak je de keuze om het anders doen.

Vanuit een bewuste verbinding met jezelf en jouw vrouwelijke kracht ben je in staat om dat te doen. Je bereikt je doelen met minder stress, bent meer doelgericht en ontspannen. Je voelt je op en top vrouw, ervaart een diep gegrond zelfvertrouwen in elke situatie, mensen vertrouwen je en willen met je samenwerken.

In mijn visie zie ik een wereld waarin gelijkwaardigheid, vertrouwen en respect is tussen mannen en vrouwen. Diversiteit in de samenleving en bedrijven is belangrijk voor een gezond fundament en onze toekomst.

Mijn Passie

Het is mijn passie om vrouwen te leren bewust de verbinding te maken tussen hun hoofd, hart en gevoel.  Om te leren hoe zij met de stemmen in hun hoofd,  angsten en twijfels kunnen omgaan.  Om hun vrouwelijke essentie, hun sensualiteit, te omarmen als een levenskracht.  Waardoor zij ontspannen en aantrekkelijk zijn,  hun leven vorm geven en de meest fantastische resultaten behalen.

Vanuit de verbinding met hun innerlijke kracht en vrouw-zijn: staan zij sterker, ervaren zij meer zelfvertrouwen, communiceren zij helderder, stellen zij duidelijke grenzen, nemen zij meer ruimte in, ervaren zij meer passie en vreugde en zijn zij succesvoller.

Door het geven van mijn Presence & Speaking opleiding en de Art of Feminine Presence training en coaching ondersteun ik vrouwen bij het innemen van hun positie in de maatschappij en in hun relaties.

 

Mijn vraag aan jou

Ben jij een ambitieuze vrouw die openstaat voor persoonlijke groei en diepgang? Dan ben je op de juiste plaats.

Ik begeleid ondernemende vrouwen met het vergroten van hun aanwezigheid, zelfvertrouwen en zakelijke aantrekkingskracht. Zodat jij in elke situatie in je vrouwelijke kracht staat. Je hebt meer impact, je vergroot jouw zichtbaarheid en succes.  Als powervrouw sta je sta je voor jouw waarde.

Hiermee trek je meer klanten aan, krijg je die positie of promotie binnen je bedrijf, ben je in staat je missie uit te dragen, zorg je voor meer passie in je leven en relatie of trek je die bewuste en leuke partner aan.

Dit is voor vrouwen die een volgende stap willen zetten in hun leven en carrière. Creëer een vreugdevol en succesvol leven door 100% jezelf te zijn en je te verbinden met je innerlijke kracht.  Charismatisch, stralend en toegankelijk zijn, is voor iedereen mogelijk.