Skip to main content

MISSIE

Ben jij een ambitieuze vrouw die openstaat voor persoonlijke groei, diepgang en een holistische benadering? Dan ben je op de juiste plaats.

Ik begeleid vrouwen die een volgende stap willen zetten in hun leven en carrière. Ik laat vrouwen ervaren dat zij een succesvol leven kunnen creëren door zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht. Stralend, vol zelfvertrouwen, charismatisch en toegankelijk zijn, is voor iedereen mogelijk.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen groeien in hun persoonlijk leiderschap en nog meer in hun kracht te staan. Op een authentieke manier waarin ruimte is voor de vrouwelijke energie, je sensualiteit, je oerkracht en dus  creatiekracht. Zodat jij gezien en gehoord wordt zoals jij wilt en meer impact hebt in je werk en in relaties. Met inzet van al je kwaliteiten, of die nu mannelijk of vrouwelijk zijn. Het is mijn wens om zo een bijdrage te leveren aan het bewustzijn, geluk en succes van vrouwen.

Wellicht heb je een missie en wil je die op een krachtige  manier neerzetten. Je werkt in je eigen bedrijf of bent werkzaam voor een bedrijf. Je combineert moederschap met carrière of je zorg voor anderen.
Je ervaart stress, verharding, reageert dit af op jezelf, je partner, je gezin of laat de boel de boel. En nu maak je de keuze om het anders doen.  Vanuit jouw vrouwelijke kracht en de verbinding met jezelf ben je in staat om dat te doen.

PASSIE

Het is mijn passie om vrouwen te leren bewust de verbinding te maken tussen hun hoofd, hart en gevoel.  Om te leren hoe zij met hun angsten en twijfels kunnen omgaan.  Om hun vrouwelijke essentie, hun sensualiteit, te omarmen als een levenskracht.  Waardoor zij ontspannen en aantrekkelijk zijn,  hun leven vorm geven en de meest fantastische resultaten behalen.

Vanuit de verbinding met hun innerlijke kracht en vrouw-zijn: staan zij sterker, ervaren zij meer zelfvertrouwen, communiceren zij helderder, stellen zij makkelijker grenzen, nemen zij meer ruimte in, ervaren zij meer passie en vreugde en zijn zij succesvoller.

Bewustwording en belichaming is de sleutel tot een vervullend leven.

Door het geven van mijn trainingen Art of Feminine Presence en coaching ondersteun ik vrouwen bij het innemen van hun positie in de maatschappij en in hun relaties.