Skip to main content

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

Met liefde zet ik mij ook vrijwillig in voor een tweetal organisaties die ik enorm waardeer: de Stichting 100 Talentvolle Vrouwen (Apeldoorn, Zutphen) en de organisatie Women Inc.

Bij 100 Talentvolle Vrouwen geef ik workshops Art of Feminine Presence met als thema ‘Zelfvertrouwen en impact vanuit vrouwelijke kracht’. Als je bent aangesloten bij de Stichting 100 Talentvolle Vrouwen, in Apeldoorn of Zutphen, kun je hieraan gratis deelnemen.

Uit naam van Women Inc organiseer ik als gespreksleider ‘Aan Tafel gesprekken’: netwerk gesprekken, lef gesprekken of doel gesprekken voor vrouwen. Deze gesprekken zijn gratis toegankelijk.

Lees hieronder meer over het gedachtegoed van deze organisaties, de link naar de desbetreffende website en de agenda voor deelname.

100 Talentvolle vrouwen
100 Talentvolle Vrouwen is in 2012 opgezet vanuit Stichting Paraplu Apeldoorn. Als Stichting willen wij waarde toevoegen aan mensen en organisaties in en om Apeldoorn. De activiteiten worden met hulp van vrijwilligers georganiseerd. Uitgangspunt is ‘asynchrone wederkerigheid’ ten gunste van de maatschappij.

De Stichting helpt vrouwen in hun persoonlijke ontwikkeling om hun talenten te ontdekken. Dit is voor vrouwen die een boost willen in hun carrière, zich in een nieuwe richting willen ontwikkelen, zich nog beter willen profileren op de arbeidsmarkt of een eigen bedrijf willen starten. Er worden maandelijks gratis workshops georganiseerd.

Als Art of Feminine Presence trainer heb ik mij verbonden aan de Stichting 100 Talentvolle Vrouwen. Met enige regelmaat geef ik de workshop Vergroot je zelfvertrouwen en impact! en wordt je in je kracht gezet als vrouw. Door je bewust te worden van de elementen die hierbij een rol spelen en vanuit je vrouwelijke kracht te leven. Hiermee vergroot je je persoonlijke uitstraling, zichtbaarheid en zelfvertrouwen op een natuurlijke wijze. Ervaar meer balans, bereik je doelen met meer impact en minder stress.

Klik op de website van 100 Talentvolle vrouwen voor de agenda en het gehele aanbod: https://www.100talentvollevrouwen.nl/

womeninc.logoSAMEN IN GESPREK AAN TAFEL SESSIE – ZET JE DROMEN OVER IN DURVEN EN DOEN!
Motiveer jezelf en elkaar om kansen te zien en te grijpen. De deelname aan de gesprekken zijn gratis.

Women Inc. is er voor alle vrouwen van Nederland en wil de kansen van vrouwen vergroten. Dit doen zij door de vraagstukken rondom thema’s geld en gezondheid op de agenda bij de politiek en bedrijfsleven te zetten en door vrouwen concrete handvatten te bieden voor een volgende stap.
Als gespreksleider heb ik mij verbonden aan de missie van Woman Inc. Regelmatig organiseer ik een ‘Aan Tafel’ sessie. Dit is een gespreksronde in de vorm van een Doelgesprek, een Lefgesprek of een Netwerkgesprek. Deze gespreksrondes zijn gratis en voor iedereen toegankelijk.

Een gespreksronde bij mij volgen staat voor structuur, doelgerichtheid, openheid, oordeel loosheid, vertrouwen, liefde, groei en diepgang. Kortom een omgeving waarin je jezelf kunt zijn, open kunt stellen en kunt groeien.

WAAROM EEN AAN TAFEL SESSIE?
Je hebt drie dingen nodig om een volgende stap te kunnen zetten: je moet een doel stellen, genoeg lef hebben en de juiste vraag aan het juiste netwerk stellen. Tijdens deze sessie kun je het met vrouwen praten. Om je dromen om te zetten in durven en doen. Je motiveert jezelf en elkaar om kansen te zien en te grijpen. Een gesprek levert altijd iets op, inspiratie, tips, denkrichtingen en energie.

DRIE SOORTEN GESPREKKEN
DOELGESPREK
In samenwerking met Jump Movement. Deze methodiek is een laagdrempelige manier om een zelfbekrachtigend gesprek te voeren. Je benoemt je eigen kracht en zet jezelf in beweging.
LEFGESPREK
Geïnspireerd op Nederland in Dialoog. Deze methodiek brengt structuur en vertrouwen voor het delen van je dromen en ideeën. Om te ervaren wat lef voor jou betekent en je volgende stappen zet.
NETWERKGESPREK
Geïnspireerd op Durftevragen. Je leert de goede vraag, op het juiste moment aan de juiste mensen te stellen. Netwerken is geven en nemen. Jij hebt de ander ook iets te bieden. Het is een uitwisseling.

AGENDA:
Kijk op mijn website bij de tab Agenda voor data van gesprekken.

DEELNEMEN AAN EEN GESPREK?
Geef je op via de contact pagina.
Heb je een groep vrouwen en wil je mij als gespreksleider uitnodigen? Neem contact met mij op via de contactpagina.

Wil je meer informatie over alle activiteiten van Women Inc. klik dan op de link naar de website.