Skip to main content

LORELEI VROUWENFESTIVAL

BANNER

 

 

 

 

Het Lorelei Vrouwenfestival is een feest van herkenning om minstens een keer in je leven mee te maken. Hier kun je allerlei aspecten van jouw unieke vrouw-zijn omarmen, elkaar echt ontmoeten, delen, dansen en lachen. Hoe leuk is het om aan verschillende professionele workshops mee te doen op het gebied van dans, creativiteit, communicatie, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en vrouw-zijn. Om nog dieper te zakken in je vrouwenlichaam, intuitie en wijsheid. Om te ontdekken wat je tegenhoudt om groots te zijn.  In een gezamenlijk veld van liefde waarin ruimte is voor elke vrouw, zonder oordelen en in volledige vrijheid!

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden voor het hele festival op www.loreleifestival.nl

Graag vertel ik je wat je kunt verwachten van mijn workshops Art of Feminine Presence tijdens het Lorelei Vrouwenfestival 2019 in Zeewolde. Ik geef twee workshops in de periode van 20 tm 22 augustus 2019.

ART OF FEMININE PRESENCE
bestaat uit een aantal praktische oefeningen en een bewegingsmeditatie waarin vele vrouwen de vrouwelijke essentie herkennen, erkennen en weer belichamen. Je gaat uit je hoofd en je leert een sterke, innerlijke basis in je eigen lichaam te ervaren. De oefeningen zijn toegankelijk en eenvoudig toe te passen in je dagelijks leven. Je persoonlijke aanwezigheid en aantrekkingskracht neemt toe wanneer je je verbindt met je vrouwelijke essentie.

De vrouwelijke essentie leeft in iedere vrouw. Een kracht waarbij we dicht bij onszelf zijn. Waardoor we in staat zijn open, toegankelijk, ontspannen en aantrekkelijk zijn. Een innerlijke kracht waarbij je je sensualiteit en seksualiteit belichaamt. Als je gecentreerd bent in je vrouwelijke energie, straal je zoveel energie uit dat je de aandacht trekt die je wilt, in je relatie en in je werk.

1978605_217488058452844_1996786251_n

 

 

 

 

 

 

In de ART OF FEMININE PRESENCE workshops ontdek je jouw innerlijke kracht en vrouwelijke essentie op een diepgaande en aangename manier. Alle oefeningen en de Feminine Presence Meditatie kun je daarna blijven doen, ze verdiepen bij herhaling. Bij elke Feminine Presence Meditatie zakken we dieper in ons contact met onze wombspace, hart en vrouwelijke energie.

WORKSHOP ‘WOMBSPACE’
Tijdens de wombspace meditatie maak je verbinding met je vrouwelijke, creatieve krachtcentrum. Voel je je meer gecentreerd, veilig, ontspannen en vol energie. Voel je gemakkelijker je grenzen en geef je die aan. Maak je verbinding met jouw sensualiteit. Ontdek de Feminine Presence Meditatie, een bewegingsmeditatie die je helpt om je vrouwelijke energie te belichamen.

WORKSHOP ‘HEALING THE HEART & YONI SPLIT’
De heart yoni meditatie helpt je om je hart energie en je seksuele energie op elkaar af te stemmen, met elkaar te verbinden en te communiceren. Dit helpt je om meer afstemming, hartstocht, passie in je relatie en leven te creëren. Ontdek de Feminine Presence Meditatie, een prachtige bewegingsmeditatie die je helpt om je vrouwelijke energie te belichamen.

De opbouw van iedere workshop bestaat uit:Check in, oefening en bewegingsmeditatie (Feminine Presence Meditatie), check out.

Neem voor je comfort een meditatiekussen, een schapenvachtje of deken mee zodat je eventueel ook kunt liggen. Het is fijn om vrouwelijke, comfortabele kleding aan te hebben en een flesje water mee te nemen.

281898_158582917553041_8334889_n

OPEN VOOR JE VERLANGENS & EER JE VROUW-ZIJN
Wil je jouw vrouwelijke essentie omarmen en jezelf openen voor jouw verlangens? Wanneer je bewust de verbinding maakt met je hart, baarmoeder en je seksuele energie, ervaar je meer levenslust, vreugde, vrede en geluk. Je kunt vol vertrouwen en krachtig in je eigen basis zijn. Je voelt je grenzen beter. Je voelt je veiliger in verschillende situaties of dit nu is met mannen of met vrouwen.

Eer en vier in de allereerste plaats zelf je vrouw-zijn. Het in eigendom nemen van je vrouwelijke kracht opent de weg naar liefde, heling, het realiseren van jouw pad en doelen. De diepere verbinding met jezelf beïnvloedt jou en daarmee alles in je leven op een positieve manier.

I

image- 640 - 480

 

 

WIE IS EMMY?
Mijn naam is Emmy Stelling, ik ben 49 jaar en ik houd van dansen, natuur, meditatie, pure chocolade, lezen en fijne gesprekken. Voor mij is liefde de drijvende kracht achter al het leven.

 

Ik ben gelicensieerd Art of Feminine Presence teacher (level 1+2). Sinds 2013 werk ik vanuit mijn bedrijf Vrouw & Essentie als trainer en coach op het gebied van Presence, communicatie en persoonlijk leiderschap. Door mijn levenslessen op relationeel vlak, single moederschap, mijn carrière periode en de beschadigingen die ik als 20 jarige vrouw heb ervaren een plek te geven, werk ik ook vanuit mijn persoonlijke ervaringen. Het weer in beheer nemen van de vrouwelijke essentie is er een van.

Sinds 2004 ben ik op reis naar mijn innerlijke kracht en vrouw-zijn (door o.a. lichaamswerk, biodanza, ademwerk, tantra, coaching). Art of Feminine Presence is voor mij de ontbrekende schakel naar mijn innerlijk weten en vrouwelijke kracht en bewustwording van mijn menselijkheid. Door de diepte in te gaan, mijn schaduwkanten te omarmen en de opgeslagen pijn te voelen en te erkennen ben ik opnieuw van mijzelf gaan houden.
Wanneer ik mij verbind met mijn ‘wombspace’ en mijn hart, ben ik thuis.

Het voelt fantastisch om dit werk te delen en zo andere vrouwen te inspireren om in hun kracht te staan en te stralen.

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden voor het hele festival op www.loreleifestival.nl