Skip to main content

LORELEI FESTIVAL

Lorelei 2 - 2020

 

 

 

Het Lorelei zomerfestival 2020 is een festival van NU.

ZIE HET VOOR JE

Op een mooie plek in de natuur vindt je dit festival. Met 80 inspirerende workshops, een verwen en healingveld, kleurrijke en verleidelijke marktkramen. Een schitterend avondprogramma met muziek, poëzie en theater. Twee danstenten om je uit te leven en een Mysterieveld voor stilte en Zijn.

Lorelei is een feest van herkenning en hier kun je jouw unieke vrouw-zijn vieren. Lach, deel en geniet samen met andere vrouwen. Geniet van heerlijke biologische maaltijden. Ervaar hoe je alles loslaat en in volledige vrijheid kan zijn!

Corona proof
Lorelei 2020 is aangepast naar een festival van maximaal 250 mensen, rekening houdend met de actuele regels vanuit de overheid en de RIVM. Het festival vindt plaats van 25 t/m 27 augustus en van 28/30 augustus.

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden voor het hele festival op www.loreleifestival.nl

Wat kun je verwachten van mijn workshop Schaduwwerk tijdens het Lorelei 2 Vrouwenfestival 2020 in Zeewolde (van 28 – 30 augustus).

 

WORKSHOP ‘SCHADUWWERK’ & FEMININE PRESENCE MEDITATIE
Tijdens deze workshop gaan we ontdekken welke schaduwen in het licht mogen komen. Schaduwen zijn die aspecten van jezelf die je hebt onderdrukt, niet verwerkt hebt en waarvan je misschien niet bewust bent.

Ieder mens heeft aspecten van zichzelf die hij liever niet heeft en ook niet aan anderen wil laten zien. Soms ontkennen we deze aspecten zelfs. Om die reden groeien ze vaak uit tot slechte eigenschappen. Het probleem is dat dit niet weggaat en het ook energie kost. Er zijn altijd twee uitersten in onszelf, licht en donker, liefde en angst, alles en niets. Hiertussen zit het midden. En er zijn vele nuances tussen licht en donker.

De schaduw wil aandacht en integraal onderdeel zijn van wie je bent. De grootste schaduwen zijn grote cadeaus om stappen vooruit te zetten en te manifesteren in je werk, voor jezelf en je naasten. En in de liefde!

In deze workshop gaan we onderzoeken welke schaduwen jij mag omarmen. We gaan aan de slag met twee helende vragen om deze schaduwkanten te integreren.

Schaduwwerk geeft je zelfvertrouwen, zelfkennis en je bent meer gegrond in je zijn. Je creëert de mogelijkheid om meer evenwicht in jezelf te ervaren en bewuste keuzes te maken. Doe je werk en er ontstaat vrijheid in jou!

FEMININE PRESENCE MEDITATIE
In deze schaduw workshop ontdek je ook de Feminine Presence Meditatie, een bewegingsmeditatie die je helpt om je vrouwelijke energie te belichamen. Je maakt verbinding met je vrouwelijke, creatieve krachtcentrum. Je voelt je meer gecentreerd, veilig en ontspannen.

Neem voor je comfort een meditatiekussen, een schapenvachtje of deken mee zodat je eventueel ook kunt liggen. Het is fijn om vrouwelijke, comfortabele kleding aan te hebben en een flesje water mee te nemen.

281898_158582917553041_8334889_n

ART OF FEMININE PRESENCE
bestaat uit een aantal praktische oefeningen en een bewegingsmeditatie waarin vele vrouwen de vrouwelijke essentie herkennen, erkennen en weer belichamen. Je gaat uit je hoofd en je leert een sterke, innerlijke basis in je eigen lichaam te ervaren. De oefeningen zijn toegankelijk en eenvoudig toe te passen in je dagelijks leven. Je persoonlijke aanwezigheid en aantrekkingskracht neemt toe wanneer je je verbindt met je vrouwelijke essentie.

De vrouwelijke essentie leeft in iedere vrouw. Een kracht waarbij we dicht bij onszelf zijn. Waardoor we in staat zijn open, toegankelijk, ontspannen en aantrekkelijk zijn. Een innerlijke kracht waarbij je je sensualiteit en seksualiteit belichaamt. Als je gecentreerd bent in je vrouwelijke energie, straal je zoveel energie uit dat je de aandacht trekt die je wilt, in je relatie en in je werk.

1978605_217488058452844_1996786251_n

 

 

 

 

 

 

OPEN VOOR JE VERLANGENS & EER JE VROUW-ZIJN
Wil je jouw vrouwelijke essentie omarmen en jezelf openen voor jouw verlangens? Wanneer je bewust de verbinding maakt met je hart, baarmoeder en je seksuele energie, ervaar je meer levenslust, vreugde, vrede en geluk. Je kunt vol vertrouwen en krachtig in je eigen basis zijn. Je voelt je grenzen beter. Je voelt je veiliger in verschillende situaties of dit nu is met mannen of met vrouwen.

Eer en vier in de allereerste plaats zelf je vrouw-zijn. Het in eigendom nemen van je vrouwelijke kracht opent de weg naar liefde, heling, het realiseren van jouw pad en doelen. De diepere verbinding met jezelf beïnvloedt jou en daarmee alles in je leven op een positieve manier.

kb 290 formaat 1037 (2)

 

 

WIE IS EMMY?
Mijn naam is Emmy Stelling, ik ben 51 jaar en ik houd van dansen, natuur, meditatie, sporten, pure chocolade, lezen en fijne ontmoetingen. Voor mij is liefde de drijvende kracht achter al het leven.

 

Ik ben gelicensieerd Art of Feminine Presence teacher (level 1+2). Sinds 2013 werk ik vanuit mijn bedrijf Vrouw & Essentie als trainer en coach op het gebied van Presence, communicatie en persoonlijk leiderschap. Door mijn levenslessen op relationeel vlak, single moederschap, mijn carrière periode en de beschadigingen die ik als 20 jarige vrouw heb ervaren een plek te geven, werk ik ook vanuit mijn persoonlijke ervaringen. Het weer in beheer nemen van de vrouwelijke essentie is er een van.

Sinds 2004 ben ik op reis naar mijn innerlijke kracht en vrouw-zijn (door o.a. lichaamswerk, biodanza, ademwerk, tantra, coaching). Art of Feminine Presence is voor mij de ontbrekende schakel naar mijn innerlijk weten en vrouwelijke kracht en bewustwording van mijn menselijkheid. Door de diepte in te gaan, mijn schaduwkanten te omarmen en de opgeslagen pijn te voelen en te erkennen ben ik opnieuw van mijzelf gaan houden.
Wanneer ik mij verbind met mijn ‘wombspace’ en mijn hart, ben ik thuis.

Het voelt fantastisch om dit werk te delen en zo andere vrouwen te inspireren om in hun kracht te staan en te stralen.

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden voor het hele festival op www.loreleifestival.nl