Skip to main content

Lezingen - Interactief en met verrassend resultaat

Interactieve Lezingen

Ik geef interactieve lezingen bij netwerkbijeenkomsten, bedrijven, stichtingen, scholen en evenementen over vrouwelijk leiderschap en de Art of Feminine Presence methode. Deze methode is praktisch toepasbaar voor vrouwen. De lezingen hebben het karakter van een workshop. Je gaat dus gegarandeerd naar huis met tools die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

INSPIREREND, KRACHTIG EN VROUWELIJK IN RELATIES EN WERK

In deze lezing vertelt Emmy over de kunst om krachtig en vrouwelijk aanwezig te zijn. Emmy deelt een aantal oefeningen met je als je een goede (eerste) indruk wilt maken in prive of professionele situaties. Je gaat je zelfvertrouwen, vrouwelijkheid en aantrekkingskracht op een andere manier ervaren.

Zelfvertrouwen en een krachtige uitstraling zorgen ervoor dat mensen in je omgeving je vertrouwen en met je samen willen werken. Dit heeft een positieve invloed op de (economische) waarde die mensen je toekennen. In je werk bijvoorbeeld tijdens vergaderingen, interactie met klanten,  sales gesprekken of sollicitaties. Of prive tijdens een goed gesprek met je partner of met een nieuwe date.

Het resultaat van deze interactieve lezing
  • Je vergroot je persoonlijke uitstraling, aantrekkingskracht en impact
  • Je voelt je zelfvertrouwen in welke situatie en met wie dan ook
  • Je communiceert helder, krachtig en authentiek
  • Je gebruikt je stem op de juiste wijze
  • Je kent de drie activeringspunten om je vrouwelijke aanwezigheid te vergroten
  • Je kunt ook in lastige, stressvolle situaties in je eigen kracht blijven staan.

Samenvattend: Jouw bewuste aanwezigheid zorgt voor verdieping van je contacten. Mensen vertrouwen je en willen met je samen werken.

Als je interesse hebt, kun je me bellen op 06 – 13431562 of een email sturen via het contactformulier.

Over Emmy:

Emmy Stelling is Art of Feminine Presence teacher en spreker. Zij helpt ondernemende en ambitieuze vrouwen door hun zelfvertrouwen, persoonlijke uitstraling en zichtbaarheid te vergroten. Om vanuit hun vrouwelijke kracht gezien, gehoord, gerespecteerd en gewaardeerd te worden.

Zij heeft de opleiding tot Art of Feminine Presence Teacher TM gevolgd en werkt sinds 2013 met vrouwen 1 op 1, in kleine en grote groepen. Gedurende 18 jaar werkte zij als carrière vrouw in Sales & Management functies. Sinds 2004 volgt zij een boeiend pad van persoonlijke ontwikkeling. Art of Feminine Presence blijkt de meest diepgaande en toegankelijke methode te zijn om bij haar innerlijke kracht te komen.

Testimonials van vrouwen:
“ Emmy Stelling heeft tijdens een bijeenkomst van VrouwenBenen op Tafel eind februari 2016, een prachtige en boeiende interactieve lezing gehouden met als onderwerp Innerlijk Leiderschap voor Vrouwen.
Emmy is een enthousiaste, professionele en zakelijke vrouw met  gevoel. Zij spreekt vanuit haar Hart met veel passie.
Het was dan ook muisstil toen zij haar lezing hield. Allen waren zeer geinteresseerd over hoe zij sprak over wanneer jij als vrouw in je kracht kunt staan.
Dat is, volgens Emmy, door op een bepaalde  manier met je ademhaling en je lichaamshouding bezig te zijn.
Want zo vertelt zij, vrouwen zijn krachtige wezens. Vaak weten zij dat zelf niet.
Met een handleiding, die Emmy je kan aanreiken in de vorm van een workshop, training of een lezing, kan elke vrouw in haar kracht staan.
Ook heeft zij enkele oefeningen met de genodigden onderling gedaan. Zo kan men zelf “voelen” waarover Emmy sprak.
Nogmaals, Emmy straalt als een zelfverzekerde vrouw. Zij geeft lezingen op een boeiende manier. Je voelt je bij haar op je gemak en zij reikt je graag handvatten aan om  als vrouw  zelfverzekerd door het leven te gaan.
Ik beveel Emmy graag aan bij elke vrouw die nog meer over zichzelf te weten wil komen. En hoe je nog meer vanuit vanuit je Hart kunt spreken en leven, en dit alles met passie.”
Met hartelijke groet,
Evelien Veenendaal
…….
Verbinding maken met mijn vrouwelijke krachten, kàn ik dat? Ben ik hier als Twentse vrouw niet te nuchter voor?
Tijdens een netwerkbijeenkomst Vrouwenbenen op Tafel heb ik met verwondering geluisterd en meegedaan met de interactieve lezing van Emmy Stelling Vrouw en Essentie.
De oefeningen maakten me rustig en bewuster van mijn zijn. Wat een ervaring! Ik wil met mijn vrouwelijke krachten meer op mijn gevoel acteren, mijn zelfvertrouwen vergroten en mijn stem beter gebruiken.
Vriendelijke groet,
Jet Verhoeff
…….
Emmy heeft een hele positieve en rustige energie. Een helende kracht maar ook met een doel om vrouwen te laten voelen hoe fijn het is om de kracht in zichzelf te ontdekken en ontplooien.
Het is heel hard nodig in deze maatschappij waarin mensen lichamelijk en geestelijk ziek worden van de werkdruk en stress. Door in zo een maatschappij te werken worden mensen ongelukkig of steeds zieker. Dit gaat uiteindelijk veel kosten voor de werknemer en werkgever opleveren.
Emmy kan veel betekenen voor bedrijven om ze gezond te maken, de mannelijk en vrouwelijke energie in evenwicht te brengen waar uiteindelijk meer winst en effectiviteit wordt gecreëerd!
Er is veel om op te ruimen in ons maatschappij die steeds zieker wordt. Tijd voor transformatie, tijd voor de vrouw om weer in haar kracht te komen en daaraan kan Emmy bijdragen op een krachtige  maar liefdevolle manier!
Ik  wens je heel veel succes xxxxx
Jannette Vooren