Skip to main content

Gratis

Kan ik je helpen met een vrijblijvende strategie sessie?

In deze sessie krijgen we je verlangens en doelen helder en onderzoeken we wat je te doen hebt om die te bereiken. Hoe je vol zelfvertrouwen bouwt aan een stevige basis voor jouw gewenste toekomst, vanuit je vrouwelijke kracht.

Daar help ik je graag mee op weg omdat ik weet dat het niet vanzelf gaat om die volgende stap te zetten in je leiderschap. Het vraagt om eerlijkheid, moed en lef. Je onderzoekt wat je tegenhoudt, kijkt naar het verhaal of beeld dat je van jezelf hebt. Je neemt je complete zelf in eigendom en je doet je innerlijk werk. Het voelt bevrijdend en bekrachtigend om naar een volgend level te gaan!

Heb jij interesse in een strategie sessie?
Meld je gerust aan door mij te bellen op 06 – 13 43 15 62 of mail naar emmy@vrouwenessentie.nl

Waarom is het belangrijk om je verlangens en doelen helder te stellen? 

Diverse onderzoeken wijzen uit dat veel vrouwen een gebrek aan zelfvertrouwen ervaren en daardoor zichzelf kleiner houden dan zij zijn. Grote kans dus dat je dit herkent en dat je moeite hebt om gezien en gehoord te worden op de manier die jij wenst. Je hebt niet die mate van impact die je wenst. Terwijl je absoluut de nodige expertise, kwaliteiten en talenten hebt.

Na een 1 op 1 traject omschreef mijn cliënte J. (26 jaar) dit als haar resultaat: “Er is in de tussentijd zoveel gebeurd. In een jaar tijd heb ik gemerkt dat ik veel beter in connectie sta met mijzelf en anderen. Ik voel me veel meer in balans en heb daardoor ook veel meer zelf-vertrouwen. Dit heeft zich geuit dat ik de man van mijn dromen heb ontmoet, we samen mooie plekken hebben gezien, naar het buitenland zijn verhuisd, ik een geweldige nieuwe baan heb en connecties met vrienden en familie veel sterker zijn geworden.”

Ben jij er klaar mee om jezelf kleiner te houden? En ben je eraan toe om in elke situatie vol vertrouwen bewust aanwezig te zijn en te gaan voor jouw doelen?
Zodat je daarmee als een krachtige vrouw aan het roer van jouw leven en in je leiderschap staat.
Hoe zou het zijn als je zo voor je verlangens gaat staan?

mooie-vrouwen-drijfzeilboot-56747112

Afgelopen jaren heb ik meerdere vrouwen geholpen om hierin stappen te zetten. In een traject dat hen veel heeft gebracht. Graag ondersteun ik jou ook hiermee.

Meld je gerust aan voor een strategie sessie en bel mij op 06 – 13 43 15 62 of mail naar emmy@vrouwenessentie.nl

Ik ontmoet je graag, van hart tot hart,

Liefs,
Emmy