Skip to main content

COACHING OF VIP DAG

ART OF FEMININE PRESENCE

Wil je graag met Art of Feminine Presence werken maar doe je dat liever In een 1 op 1 setting dan in een groep?

Individuele coaching in een dagdeel, dag of meerdere dagen is mogelijk. Ik ga in op jouw specifieke wensen en geef je persoonlijke aandacht.

Schrijf je in voor een VIP dag. Ik heb verschillende vrouwelijke ondernemers individueel begeleid. Het voordeel is dat ik dan voor jou een traject op maat maak met alle persoonlijke aandacht. De oefeningen stem ik af op jouw vragen, situatie, tijd en tempo. Voor een optimaal resultaat.  In een of meerdere sessies help ik je bij jouw specifieke vragen t.a.v vrouwelijke kracht, uitstraling en presentatie.

De kracht en diepgang van de oefeningen zijn verbazingwekkend EN tegelijkertijd is deze methode zeer toegankelijk. De oefeningen kun je tijdens je dagelijks leven op een praktische manier inzetten, waardoor je zeker resultaat bereikt.

Je investering voor een hele VIP dag (10.00-17.00 uur) is 949,- (excl BTW).
Dit is inclusief koffie, thee en een heerlijke biologische lunch.

VIP DAG PRESENTEREN

Moet je regelmatig een presentatie geven in je werk of voor je eigen onderneming? Ga je vaak netwerken ? Wil je dan graag ontspannen, zelfverzekerd en overtuigend spreken? Authentiek overkomen en contact maken met je toehoorders zodat je boodschap goed overkomt?

Wil je met meer zelfvertrouwen netwerken en naar buiten treden? Met als doel dat mensen je vertrouwen en met je samen willen werken?
Wil je op een overtuigende manier je sales doen zodat je zonder teveel te pushen je klanten naar je toe haalt?

Schrijf je dan in voor een VIP arrangement!

Ik werk met de methode van de Authentic Speaker Academy. Authenticiteit, ontspanning, krachtig je boodschap overbrengen vanuit flow staan voorop. Je uitstraling en verbinding met je publiek is belangrijker dan strategie. Jouw verhaal ken je door en door. Hoe zorg je dat je in het moment goed overkomt? Daar help ik je bij zodat je voortaan zonder stress in alle situaties goed je verhaal kunt houden.

Je investering voor een hele VIP dag (10.00-17.00 uur) is 949,- (excl BTW).

Dit is inclusief koffie, thee en een heerlijke biologische lunch.

Meld je nu aan voor een hele VIP dag!

Ik kijk ernaar uit om met je te werken!

VERVOLG VIP DAGEN MOGELIJK
De oefeningen die ik je aanreik, zijn toegankelijk en tegelijkertijd heel krachtig waardoor je snel het effect zult merken. Wil je meer verdieping is het mogelijk meer dagen in te plannen. Zo kun je de effecten ervaren van de eerste dag en de onderwerpen die nog meer aandacht nodig hebben in een vervolg dag bespreken. Deze dagen plannen we gespreid zodat je tussendoor kunt toepassen en ervaren en mij vragen kunt stellen in een Skype sessie.