Skip to main content

Art of Feminine Presence

Vergroot jouw zelfvertrouwen, zichtbaarheid en impact voor meer succes in je leven!

Unieke training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset en bewustwording.

Voor vrouwen die willen opvallen en een verschil willen maken met wat zij doen. Creëer  jouw droomleven en gun jezelf het allerbeste.
Je vergroot je bewustzijn en ziet wat je tegenhoud in je leven zodat je jezelf volledig kan laten zien. Of dit nu is in je persoonlijke- of professionele leven. Het bestaat uit praktisch toepasbare oefeningen die ervoor zorgen dat je gehoord, gezien en gerespecteerd word.

Deze ervaringsgerichte methode zorgt voor transformatie.  Je krijgt meer toegang tot je intuïtie, creatiekracht, passie, vitaliteit en authenticiteit. Resultaat is zeker als je de oefeningen toepast in jouw leven.

In deze training gaat het over persoonlijk leiderschap vanuit vrouwelijke kracht. Als je voelt dat je een volgende stap wilt zetten en een krachtige vrouw wilt zijn, kom dan naar deze training.

Voor wie is dit bedoeld?

Als je jezelf herkent in een van de onderstaande vragen nodig ik je uit om verder te lezen en te ontdekken hoe ik jou kan helpen:
• Ben je een vrouw die nog meer gehoord, gezien en gerespecteerd wil worden?
• Ben je soms bang om jezelf ‘zichtbaar’ te maken ondanks dat je voelt dat je groots in jouw leven wilt zijn of een verschil in de wereld wilt maken?
• Zuigen mensen energie bij je weg of ben je aan het einde van de dag uitgeput?
• Wil je beter grenzen voelen en op een heldere manier aangeven?
• Ben je single en wil je een zelfbewuste en aantrekkelijke man in je leven?
• Heb je een partner en wil je meer passie, harmonie en intimiteit in je relatie ervaren?
• Wil je begrijpen waarom je niet gemakkelijk datgene wat jij wilt, aantrekt?
• Heb je een boodschap of een missie die je wilt delen maar is er iets datje weerhoudt?

Wat bedoel ik met ‘Krachtig en Vrouwelijk?’

Als je in je vrouwelijke kracht staat, straal je zoveel energie uit dat je de aandacht trekt die je wilt. In je professionele en persoonlijke leven. De vrouwelijke essentie is die sterke aantrekkingskracht waarvan je denkt ‘Dat wil ik ook’.

Wanneer een vrouw in haar kracht staat EN haar vrouwelijke essentie belichaamt, transformeert zij haar leven. Zij wordt aantrekkelijk en staat met twee benen op de grond. In elke setting waardeert iedereen haar natuurlijke uitstraling. Het heeft niets te maken met hoe je er aan de buitenkant uitziet.

Vrouwen en mannen merken haar op en respecteren haar.  Zij hoeft geen krachtig, meer ‘mannelijk’ personage te projecteren. Haar kracht is juist dat zij helemaal zichzelf is. Haar charisma en moeiteloze aantrekkingskracht komen vrij.

Art of Feminine Presence®  gaat over het leren belichamen van een diep, gegrond vertrouwen dat door niemand of welke situatie dan ook kan worden verstoord. Het is een innerlijke kracht die iedereen ziet zonder dat het je veel moeite kost. Dat is enorm aantrekkelijk en authentiek.

Hoe komt het dat sommige vrouwen direct opgemerkt worden wanneer zij een ruimte binnenkomen? Je blijft ze volgen met je ogen. Een krachtige vrouw straalt en heeft een natuurlijk zelfvertrouwen. Andere vrouwen zijn het tegenovergestelde.  Maar persoonlijke uitstraling kan meer worden ontwikkeld dan jij denkt. Het charisma van elke vrouw kan worden vergroot door zich te verbinden met haar vrouwelijke essentie.

Waarom is dit belangrijk ?

Veel vrouwen zijn verhard, ervaren stress of zijn druk in hun hoofd. Dit kan ontstaan door een volle agenda met werk en carrière, sociale verplichtingen, zorg voor familie en anderen of soms ingrijpende ervaringen. Zij zijn losgeraakt van hun vrouwelijke essentie en aantrekkingskracht.
Dit heeft invloed op alle aspecten uit ons leven: van het kunnen aantrekken en behouden van een passionele, duurzame relatie, onze gezondheid, vervulling in ons werk, en het omgaan met competitie en oordelen van onszelf en andere vrouwen.
Het is belangrijk om je hart en je gevoel te verbinden met je hoofd. Zodat je hoofd dienend kan zijn aan jou, je leven en je werk.

In de Art of Feminine presence training leer je hoe:

  • Je een sterke, magnetische uitstraling ontwikkelt waarmee je de aandacht trekt die je wilt: in je persoonlijk en professionele leven.
  • Je meer ontspannen kan voelen met je sensualiteit en je je veilig voelt met het ontvangen van positieve aandacht.
  • Je jezelf beschermt tegen negatieve energie en met meer gemak jouw grenzen helder aangeeft bij andere mensen.
  • Je in de hectiek van je bestaan, door oefeningen en meditatie tot rust komt en jezelf weer op kunt laden.
  • Je verbinding maakt met je innerlijke basis en de meest aantrekkelijke kracht in jezelf, jouw vrouwelijke essentie.
  • Een krachtige bewegingsmeditatie je helpt om altijd rust en liefde te voelen, zelfs in lastige periodes van stress of verdriet.
  • Je jezelf openstelt om meer passie in je leven te ervaren, vooral in je liefdesleven.
  • Je kunt vertrouwen op jouw intuïtie en innerlijke wijsheid volgt om dingen met gemak te realiseren in plaats van te pushen.
  • Je meer zelfvertrouwen voelt en stralend elke ruimte binnenloopt.

Wat is het resultaat van de Art of Feminine Presence training of 1 op 1 Coaching?

#1. Je vergroot je magnetische aantrekkingskracht, je voelt je op en top vrouw en kan ontspannen in het ontvangen van aandacht. Stel je eens voor hoe het is om minder te vechten of te pushen om gezien en gehoord te worden. En dat je het ‘pushen’ kunt vervangen door aantrekken van wat je wilt in je relatie of in je werk (meer support, meer klanten, promotie in je werk, betere liefdesrelatie of een nieuwe partner, etc.)

#2. Je voelt een authentiek zelfvertrouwen in elke situatie en elke ruimte die je binnenstapt. Je transformeert je relatie met je angsten en zelfbewustzijn. Je neemt de volgende stappen richting jouw doelen.

#3. Je kunt gaan staan voor jezelf en jouw waarde. Omdat je jouw aantrekkingskracht vergroot en beschikt over een authentiek zelfvertrouwen, zullen anderen je vertrouwen en meer op waarde schatten. Je geloofwaardigheid wordt vergroot en je hebt meer kansen.

Dit alles heeft een positieve impact op je persoonlijke en professionele leven. Je staat in je kracht. Vanuit een diepe verbinding met jezelf kun je de verbinding met andere mensen aangaan.

Hoe kun je met mij en Art of Feminine Presence werken?

KENNISMAKING  
Maak kennis met mij en deze methode, telefonisch of via zoom. Maak daarna een voor jou passende keuze uit mijn aanbod voor een 1-1 traject,  training op maat voor jou of jullie organisatie of persoonlijke coaching. Ik werk op afspraak.
Neem contact op via het contact formulier: contactformulier.

1 – 1 TRAJECT ART OF FEMININE PRESENCE 
Ontdek in een serie van 10 bijeenkomsten een uitgebreide toolset Art of Feminine Presence. We werken aan 5 aspecten: vrouwelijke energie, lichaam en emoties, mindset, schaduwwerk, intuitie en visie. Er is ruimte voor persoonlijke vraagstukken.
Neem contact op via het contact formulier: contactformulier.

PERSOONLIJKE COACHING 
Wil je 1 op 1 aandacht en tijd voor jouw persoonlijke vragen?  Lees meer  bij  Persoonlijke coaching of neem contact op voor meer informatie via het contactformulier.

roos gedicht woman powerful

 

 

 

 

 

 

 

 

MEER INFORMATIE
Wil je meer informatie neem dan contact op via het contact formulier: contactformulier. Of bel met Emmy 06 – 13431562.

Ik kijk ernaar uit om dit transformerende werk met je te delen!