Skip to main content

Sta in je kracht. Wordt gezien, gehoord en gerespecteerd.

Diensten

Je kunt op verschillende manieren met mij werken.
Ik spreek graag met je af op kantoor, op jouw locatie, via videobellen of een combinatie hiervan.
De trainingen zijn in groepsverband of in een 1 op 1 setting.

Ik bied diverse trainingen aan:
Art of Feminine Presence®
Presence & Speaking (Krachtig presenteren in je werk)

Tevens kun je mij benaderen voor:
Persoonlijke coaching (trajecten op maat)
Interactieve lezingen (voor netwerkclubs en organisaties)
Training & advies (voor organisaties en bedrijven)

 

De Art of Feminine Presence training is geen standaard “vrouwen power” training. Het verandert en verrijkt je leven op vele manieren, zowel privé als zakelijk. De impact en de praktische toepasbaarheid van de oefeningen die ik deel in mijn trainingen, hebben al vele vrouwen geholpen om hun leven te transformeren. Ondernemende vrouwen die bereid zijn om naar zichzelf te kijken en te groeien, komen na de training nog meer tot hun recht.

Door het vergroten van je innerlijke kracht, impact en zelfvertrouwen, bereik je jouw doelen met meer focus en ontspanning. Dit is waar Emmy bij helpt. Met als resultaat meer groei in klanten, werk en relaties. En voor jou persoonlijk meer vitaliteit, levensvreugde en passie in je leven.

 

De Presence & Speaking training is gebaseerd op de Authentic Speaker Academy methode en de Art of Feminine Presence® methode. Deze training benadert spreekvaardigheid vanuit Presence en is verrassend effectief. Ook voor ervaren sprekers is deze training zeer waardevol. Ben je een professional die ontspannen wil leren spreken?  Ben je een ondernemer en wil je leren spreken en verkopen? Dan help ik je graag!

Door het vergroten van je zelfvertrouwen, spreekvaardigheid, leren omgaan met je twijfels en angst voor spreken, wordt je een professionele spreker in elke setting. Met als resultaat dat mensen naar je luisteren, je geloofwaardigheid vergroot en je zorgt voor een expert status.

Ervaringsgericht werken zorgt voor transformatie
Mijn training en coaching aanbod is ervaringsgericht en degenen die dit gaan toepassen in hun dagelijks leven behalen zeker resultaat. De oefeningen zijn gericht op lichaam, energie, mindset en het vergroten van je bewustzijn.
Weet je dat 55% van de indruk die mensen van je krijgen bestaat uit je lichaam en energie? Daar werken we dus gericht aan.