Skip to main content

Sta in je kracht. Wordt gezien, gehoord en gerespecteerd.

Diensten

Je kunt op verschillende manieren met mij werken.
Ik spreek graag met je af op kantoor, op jouw locatie, via videobellen of een combinatie hiervan.
De trainingen zijn in groepsverband of in een 1 op 1 setting.

Ik bied diverse trainingen aan:
Art of Feminine Presence®
Presence & Speaking (Krachtig presenteren in je werk)
Presence & Sales (Zorg voor goede presence & meer sales)

Tevens kun je mij benaderen voor:
Persoonlijke coaching (trajecten op maat)
Interactieve lezingen (voor netwerkclubs en organisaties)
Training & advies (voor organisaties en bedrijven)

De Art of Feminine Presence training is geen standaard “vrouwen power” training. Het verandert en verrijkt je leven op vele manieren, zowel privé als zakelijk. De impact en de praktische toepasbaarheid van de oefeningen die ik deel in mijn trainingen, hebben al vele vrouwen geholpen om hun leven te transformeren. Ondernemende vrouwen die bereid zijn om naar zichzelf te kijken en te groeien, komen na de training nog meer tot hun recht.

De Presence & Speaking training en de Presence & Sales training  zijn gebaseerd op de Authentic Speaker Academy methode en de Art of Feminine Presence® methode. Deze training benadert spreekvaardigheid vanuit Presence en is verrassend effectief. Ook voor ervaren sprekers is deze training zeer waardevol. Ben je een professional die ontspannen wil leren spreken?  Ben je een ondernemer en wil je leren spreken en verkopen? Dan help ik je graag!

Mijn aanbod is ervaringsgericht en degenen die dit gaan toepassen in hun dagelijks leven behalen zeker resultaat. De oefeningen zijn gericht op lichaam, energie, mindset en bewustzijn.