Skip to main content

Jouw keuze bepaalt jouw succes!

Tip_ Hoe maak je een passende keuze - card

Veel beslissingen zijn gebaseerd op eerdere ervaringen en soms ook om pijn, in wat voor vorm dan ook, te vermijden. Die pijn heeft te maken met angst. Namelijk met de angst voor afwijzing, falen, verdriet of succes. In plaats van te kijken naar wat je wilt creëren in de toekomst.

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om iets te veranderen. In mijn leven en werk ben ik stap voor stap gegroeid. Om op een andere manier naar mijzelf, mijn vrouw-zijn, mijn gewoontes en levensstijl en de liefde te kijken was een uitdaging. Uit de comfortzone stappen vraagt om commitment en eerlijkheid.

WILLEN EN RATIO
Een (onbewuste) BESLISSING komt voort uit willen en ratio. Je mind en ego kunnen een sterke invloed hebben.

HART EN GEVOEL
Een bewuste KEUZE komt voort uit je hart en je gevoel. In afstemming met je ratio.

Dus het is belangrijk om jezelf af te vragen vanuit welke plek je iets besluit of kiest. Maak altijd de verbinding met je hart en je gevoel voordat je een keuze maakt.

De oefening die je kunt doen voordat je een keuze maakt:
• Sluit je ogen en adem drie keer diep in
• Maak verbinding met je hart
• Voel de expansie en de rust als je naar je buik ademt
• Maak de verbinding tussen je gevoel en je hart
• Luister in stilte naar jezelf en het antwoord dat je ontvangt
Zo maak je een bewuste keuze in plaats van een snelle beslissing.

Doe dit voor alle belangrijke dingen waarover je een knoop door te hakken hebt. Of dit nu gaat over je werk of je relaties. Je bent dan meer in lijn met wie je bent en je verlangens.

Ik ben heel benieuwd wat je zult ervaren en ook hoe de keuzes die je maakt zullen uitpakken. Het is zeker dat je vaker een goed gevoel zult hebben over de richting die je kiest.

Wil jij ook leren hoe je je hart, gevoel en hoofd verbindt? En hoe je leeft en werkt vanuit je vrouwelijke kracht? Kies dan voor mijn Feminine Presence training of kies voor coaching op maat.
Art of Feminine Presence® heeft vele vrouwen in verschillende landen al geholpen om van zich klein te houden te groeien naar een vrouw die stralend, authentiek en groots is. En bovenal om de beste versie van jezelf te zijn.
Lees hier meer over mijn Art of Feminine Presence training
Ben je een ondernemende vrouw die vooral ik haar werk krachtig en helder wil overkomen. Dan is mijn opleiding Presence & Speaking interessant voor jou. Lees hier meer over mijn opleiding Presence & Speaking

MAAK OOK DE KEUZE VOOR VERANDERING EN GROEI

Sinds 2012 ervaar ik een stroomversnelling in mijn persoonlijke groei door mijn opleiding tot Art of Feminine Presence® teacher (level 1 & 2) en de Authentic Speaker Academy bij Groover Seminars in de V.S.

GEEF JE OP VOOR MIJN TRAINING EN STAP NOG MEER IN JE VROUWELIJK LEIDERSCHAP.

Laat me weten of jij het verschil tussen de keuze vanuit ratio en je hart herkent. Hoe je ermee omgaat. Ik ben heel benieuwd.

Wil je hierover in gesprek of heb je vragen? Bel mij dan gerust op 06-13431562 (of mail mij op emmy@vrouwenessentie.nl)