Skip to main content

Tips Vergroot je persoonlijke aanwezigheid en uitstraling

Vergroot jouw aanwezigheid en uitstraling (2)

Bij de voorbereidingen van mijn event moest ik even denken aan de verschillende presentaties die ik bij andere events heb gegeven. Zoals op een podium voor een zaal met 80 vrouwen, op een podium in een zaal met 250 mensen of in een villa voor een vrouwennetwerk. Hoe heerlijk is het om me daarin thuis en ontspannen te voelen. Zodat ik kan doorgeven wat ik nu ervaar en geleerd heb. Want ook voor mij was dit niet vanzelfsprekend.

Ik besefte hoe belangrijk het is om je persoonlijke aanwezigheid bewust te kunnen vergroten. Ik weet namelijk aan hoe dit nu in mijn leven geïntegreerd is. Maar vroeger was dat anders, ik voelde me niet altijd prettig een netwerksetting, in contacten met klanten, in mijn sollicitaties of in ontmoetingen met mannen. Nu kan ik me ontspannen bewegen in allerlei situaties en dicht bij mezelf blijven.
Jouw persoonlijke aanwezigheid vergroten zorgt voor vertrouwen. Sommige vrouwen lopen een ruimte in en worden door velen opgemerkt. Zij hebben een houding van zelfvertrouwen die aantrekkelijk is. Andere vrouwen hebben dat minder sterk en vallen niet op. Zonder een goed ontwikkelde persoonlijke aanwezigheid kun je niet gemakkelijk je perfecte cliënten of werkgever vinden, of zal je niet het type man aantrekken waarnaar je verlangt.  Je persoonlijke aanwezigheid kan worden ontwikkeld als een kwaliteit om in te zetten, in je privé en professioneel leven. Zodat mensen je opmerken en jij je talenten gemakkelijker met de wereld kan delen. Dit is van groot belang in je privé en professioneel leven.

De vijf fundamentele oefeningen die je persoonlijke aanwezigheid vergroten zijn:
1. Wees aanwezig in je fysieke lichaam
2. Voel je energetische aanwezigheid
3. Beweeg je fysieke en energetische lichaam tegelijkertijd
4. Zet je vrouwelijke essentie aan
5. Geniet van je beweging

   Hoe je wordt opgemerkt zonder nog maar een woord te hebben gezegd is van grote invloed op de indruk die een ander van je heeft.
Wil je meer inspiratie kom dan naar mijn event WOMAN YOU ARE op 12 april.
Lees meer en meld je aan
Maak gebruik van de vroegboekkorting.