Skip to main content

KRACHTIG PRESENTEREN

Zorg voor meer zelfvertrouwen, authenticiteit, impact en uitstraling!
Zodat je rustig, overtuigend en prettig overkomt.
Wil jij presenteren voor een zaal, in een netwerkgesprek, in een meeting of in een 1 op 1 gesprek?
Wil jij ontspannen en helder je verhaal vertellen?

Ik werk met een krachtige, effectieve methode,  de Speaker Academy, die resultaat oplevert wanneer je dit toepast. Ik leer je praktische oefeningen zodat je ook onvoorbereid of in spannende situaties goed overkomt. Veel professionals vinden het moeilijk om hun verhaal helder en kort te brengen. Dit gaat verder dan standaard spreekvaardigheidstraining.

Ik leer je hoe je:
– een krachtige uitstraling ontwikkelt waarmee je de aandacht trekt, in je werk en privé leven
– overtuigend, krachtig en inspirerend presenteert
– jouw zelfbewustzijn loslaat en je zelfvertrouwen vergroot.
– op een effectieve wijze contact kunt maken met je klant en/of je publiek
– je boodschap met meer impact kunt overbrengen en mensen dit ook aannemen

Dit zorgt ervoor dat mensen je vertrouwen, je zien,  jouw waarde voelen en met je samen willen werken.
Let op: dit is geen ouderwetse training met algemene spreektechnieken en trucs die je vragen om een bepaald gedrag te leren. Jij behoudt je eigen stijl en authenticiteit. Je leert juist praktische oefeningen om dichter bij jezelf te komen en te blijven ook als je een situatie spannend vindt. Deze oefeningen zijn in alle situaties toepasbaar: van netwerkgesprek, (sales)meeting, spreken voor een groep tot 1 op 1 gesprekken.

Spreken voor een groep is leuk! Dat zeg ik nu maar dit was niet altijd zo. Op school was ik dat verlegen meisje die het spannend vond om haar spreekbeurt te houden. Toen ik startte in mijn carriere vond ik het ook spannend om de salesgesprekken of strategische onderhandelingen te voeren. Gelukkig voel ik me nu op mijn gemak en heb ik plezier in het spreken voor een grote groep. Door het volgen van de Authentic Speaker Academy in 2013, een aantal technieken uit Art of Feminine Presence, de Toastmasters Club en het geven van mijn presentaties en lezingen over mijn werk voel ik me 100% ontspannen en zelfverzekerd. Dat is ook voor jou mogelijk.

Naast mijn sprekerservaring heb ik een scherp opmerkingsvermogen dat helpt om te zien wat jij nodig hebt. Ik heb jarenlange ervaring met lichaamsgericht werk en dans waardoor ik me bewust ben van mijn lichaam en hoe ik over kom.

Ik kan je helpen met wat jij kan verbeteren in je uitstraling, lichaamstaal, energie en stem. Ik kan jou ook helpen om op ontspannen wijze te spreken in het openbaar.  Om je te leren hoe je met impact kunt presenteren, je zelfvertrouwen voelt, je op een heldere wijze je verhaalt deelt ook als je minder goed bent voorbereid. Hoe je authentiek bent, bij jezelf kunt blijven en een krachtige uitstraling kunt hebben.

Wanneer: 17 mei, 7 juni, 5 juli van 10.00 – 16.30 uur
Waar: locatie in Apeldoorn
Inclusief: koffie, thee en een lunch
Jouw investering: De investering voor deze dag is € 197,-. Daarvan krijg je een factuur. Na betaling van de factuur is je aanmelding definitief.
Inschrijving: via een email aan info@vrouwenessentie.nl

Individuele coaching in een of meerdere sessies is ook mogelijk. Ik ga in op jouw specifieke wensen en geef je persoonlijke aandacht. Stuur een mail naar info@vrouwenessentie.nl om contact op te nemen.