Skip to main content

The Art of Feminine Presence

The Art of Feminine Presence helpt vrouwen om gezien en gehoord te worden zoals zij willen. In hun persoonlijk en professioneel leven.
Je versterkt je zelfvertrouwen en intuïtie
Je vergroot je persoonlijke uitstraling en zichtbaarheid op jouw authentieke wijze.
Je maakt verbinding met je innerlijke kracht en je vrouwelijke energie.
Bewust je vrouwelijke kracht ervaren zorgt voor balans in jezelf en in je leven.
Klik hier voor meer informatie over de methode en resultaten van Art of Feminine Presence.

WORKSHOP AVOND SERIE

Dit najaar start de avond serie op dinsdag 3 oktober van 20.00 – 22.15 uur.
Data cyclus 2017: 03/10, 10/10, 31/10, 07/11, 21/11, 12/12, 19/12
Open introductie avond op dinsdag 26 september van 20.00 tot 21.30 uur.

De serie bestaat uit praktische oefeningen, reflectie en meditaties die dagelijks toepasbaar zijn. Er is een bijzondere bewegingsmeditatie ontwikkeld waarin vele vrouwen de vrouwelijke essentie herkennen, erkennen en weer belichamen. De kracht en diepgang van de oefeningen zijn verbazingwekkend. Tegelijkertijd is deze methode zeer toegankelijk. De oefeningen kun je tijdens je dagelijks leven op een praktische manier inzetten, waardoor je zeker resultaat bereikt.

Dit gaat over persoonlijk leiderschap vanuit vrouwelijke kracht.
Deze training helpt je om bewuster waar te nemen en te voelen waardoor je makkelijker keuzes kunt maken. Je vrouwelijke essentie is je levenskracht waarbij je authentiek en open bent zodat je compleet jezelf kunt zijn.

Je maakt verbinding met je innerlijke kracht en je ware zelf,  je vrouwelijkheid, je sensualiteit, je passie, je intuitie, je grenzen. Veel vrouwen hebben onbewust de verbinding met deze natuurlijke kracht losgelaten. Vanuit de verbinding met jezelf kun je authentiek de verbinding met anderen aangaan. Je vergroot je persoonlijke aanwezigheid, uitstraling en impact.

Groei proces met vrouwen
Ik creëer een veilige bedding waarin je verbinding, vertrouwen en steun ervaart. Een ruimte om jezelf te zijn, om respectvol en oordeel loos in contact te zijn, om vanuit je hart te communiceren. Dit is een plek waarin je kunt groeien, spiegelen en bekrachtiging ontvangt. Een plek waarin plaats is voor kwetsbaarheid, openheid en kracht. Je persoonlijke ontwikkeling staat centraal.

De investering voor deze avond serie is €  280,- (incl. BTW)
Locatie: Deventerstraat 130, 7321 CD Apeldoorn

Heb je interesse voor de serie meld je dan nu aan

Na deze basis serie is er gelegenheid tot het volgen van de verdiepingscursus.

Annuleringsregeling:

bij aanmelding tot 2 weken voor de start zijn de annuleringskosten € 150,- . Tot 1 week voor de training zijn de annuleringskosten € 180,-. Binnen 1 week voor aanvang de totale kosten (indien mogelijk kun je deelnemen aan een volgende cyclus).