Skip to main content

Stralend en vol zelfvertrouwen
vanuit je vrouwelijke kracht

Ontvang mijn gratis videotips

Art of Feminine Presence

Art of Feminine Presence helpt vrouwen om gezien en gehoord te worden zoals zij willen. In hun persoonlijk en professioneel leven.

In deze training gaat het over persoonlijk leiderschap vanuit vrouwelijke kracht, je vrouwelijke essentie. Je ervaart de verbinding tussen hoofd, hart en buik en een diepe verbinding met je innerlijke kracht, je ware zelf. De training helpt je om bewust waar te nemen: hoe je in je leven staat, wat je nodig hebt, welke ervaringen een plek mogen krijgen. Vandaaruit kun je keuzes maken die bij jou passen.

Waarom is dit belangrijk ?

Veel vrouwen zijn verhard, ervaren stress of zijn druk in hun hoofd. Dit kan ontstaan door een volle agenda met werk en carrière, sociale verplichtingen, zorg voor familie en anderen of soms ingrijpende ervaringen. Zij zijn losgeraakt van hun vrouwelijke essentie en aanwezigheid.
Dit heeft invloed op alle aspecten uit ons leven: van het kunnen aantrekken en behouden van een passionele, duurzame relatie, onze gezondheid, vervulling in ons werk, en het omgaan met competitie en oordelen van onszelf en andere vrouwen.

Wat is vrouwelijke essentie ?

De vrouwelijke essentie is een kracht waarbij je dicht bij jezelf bent. Dit is jouw innerlijke levenskracht waarbij je authentiek, open en ontspannen bent. Een innerlijke kracht ten gunste van je dagelijks leven waarbij je je sensualiteit en seksualiteit belichaamt.  Je hoeft geen krachtig personage te projecteren. Deze vrouw is krachtig en staat met twee benen op de grond. Als je gecentreerd bent in je vrouwelijke kracht, straal je zoveel energie uit dat je het respect en de aandacht krijgt die je wilt. In al je rollen als vrouw.

Wat is “Presence”

Hoe komt het dat sommige vrouwen direct opgemerkt worden wanneer zij een ruimte binnenkomen? Je blijft ze volgen met je ogen. Waarom lijken andere vrouwen onzichtbaar? Deze vragen hoor ik vaak.
Een krachtige vrouw straalt en heeft een natuurlijk zelfvertrouwen dat aantrekkelijk is voor anderen. Sommige vrouwen zijn het tegenovergestelde en lijken onzichtbaar. Maar persoonlijke uitstraling kan meer worden ontwikkeld dan jij misschien denkt. De impact van elke vrouw kan worden vergroot door zich te verbinden met haar vrouwelijke essentie.

Wat is het resultaat van deze training?

Je maakt verbinding met je vrouwelijke kracht, vergroot je persoonlijke aanwezigheid,  uitstraling en impact
Je vergroot je zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid in elke situatie
Je wordt op waarde geschat en ontvangt meer erkenning voor wie je bent en wat je doet
Je ervaart minder stress en meer plezier en balans in jezelf en in je leven.

De Art of Feminine Presence methode

Bestaat uit praktische oefeningen, meditaties en reflectie momenten. Er is een bewegingsmeditatie ontwikkeld waarin vele vrouwen de vrouwelijke essentie herkennen, erkennen en weer belichamen. De oefeningen zijn eenvoudig en gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven. Hierdoor bemerk je zeker resultaat.

In de training leer je hoe:
 • Je verbinding maakt met je innerlijke basis en de meest aantrekkelijke kracht in jezelf, jouw vrouwelijke essentie
 • Je een sterke, vrouwelijke uitstraling ontwikkelt waarmee je de aandacht trekt die je wilt. Dit stelt je persoonlijk en professioneel tot meer in staat
 • Te genieten van je sensualiteit en op een ontspannen manier positieve aandacht te ontvangen
 • De bewegingsmeditatie je helpt om altijd ontspanning te voelen, zelfs in lastige periodes van stress of verdriet
 • Je meer passie in je leven kunt ervaren, ook in je liefdesleven
 • Je kunt vertrouwen op jouw intuïtie en tegelijkertijd de ‘hogere’ wijsheid volgt om dingen met gemak te realiseren in plaats van te pushen om te laten gebeuren
 • Je jouw grenzen voelt en aangeeft
 • Je toegang hebt tot jouw creatiekracht ten gunste van je leven
 • Je meer zelfvertrouwen voelt en straalt wanneer je een ruimte binnenloopt
Hoe kun je bij mij met Art of Feminine Presence methode werken:
 • Trainingen en workshops: kijk bij Diensten voor data en aanmelding.
 • Wil je liever één op één werken? Kijk bij Diensten onder VIP of neem contact op voor een persoonlijk consult.
 • Ik verzorg graag een lezing bij je netwerkclub, vereniging of bedrijf. Kijk bij Lezingen

Ik kijk er naar uit om met je te werken!