Skip to main content

Valentijnsdag – Jij mag er helemaal zijn!

Happy Valentine's Day (1)

Vandaag is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Het is een mooi moment om stil te staan bij de liefde. Hoe is het in jouw leven op dit moment?  Voel je je gewaardeerd en geliefd en ben je in een relatie? Of heb je juist een sterk verlangen naar verbinding en groei in een liefdesrelatie. Wat belangrijk is om te voelen dat jijzelf de basis bent voor een liefdes relatie. Allereerst mag je de relatie met jezelf aandacht geven, jezelf ten diepste kennen en waarderen.

Jij mag er helemaal zijn!
Ongeacht of je nu een relatie hebt met een boeiende man of vrouw of niet, het is belangrijk te voelen dat jij er helemaal mag zijn. Daarmee ga je uit de afhankelijkheid van een ander, ga je uit de behoeftigheid en is er ruimte voor een gelijkwaardige basis, waardering en respect. De ander hoeft niet iets voor jou in te vullen wat jij jezelf kan geven.

Zie wat jouw kwaliteiten zijn die jou tot de beste, mooiste en meest waardevolle persoon maakt. Het aankijken van je twijfels, onzekerheden en emoties is een belangrijke stap. Zelfvertrouwen en je eigenwaarde voelen zijn de sleutel tot een sterke relatie met jezelf. Dan hoef je niet iets te halen bij een ander onder het mom van de liefde.

Jouw gaven, je levenspad en alles wat je gedaan hebt zijn waardevol en maken je tot wie je bent. Vandaag kun je nieuwe keuzes maken, groeien en vol zelfvertrouwen, eigenwaarde en liefde in je leven staan. Allereerst mag je dit voelen. Daarna kun je het ook aan anderen geven en kun je ontvangen. Kijk wat jij te bieden hebt in alle contacten, met je familie, je kinderen, je vrienden, je relatie en in je werk.
Toen ik me hier jaren geleden eenmaal bewust van werd, veranderde er veel in mijn leven.

In de allereerste plaats ben jij liefde en is dat wat je kunt delen. Jij bent een onuitputtelijke bron. De liefde uit zich in zovele vormen. Het begint dus bij jou! Als jij je geest, je emoties, je energie, je gemoedstoestand, je zijn als positief en vreugdevol kunt ervaren, zal dat zichtbaar en voelbaar zijn in de buitenwereld.

Maak van Valentijnsdag een dag om stil te staan bij wie jij bent: de beste versie van jezelf. Hoe mooi is dat om te delen met de mensen van wie je houdt. Het hele jaar door.

Gun jij jezelf een reis van liefde en overvloed en een sterke basis in jezelf?

Doe dan mee aan de masterclass “Liefde en overvloed ”. Een masterclass voor vrouwen die de verbinding met zichzelf willen aangaan en de liefde willen laten stromen. Of je nu in een relatie zit of een relatie wens hebt, je zult verrast zijn over wat ik je aanreik.

Datum: zaterdag 25 februari (75 euro)
Locatie: Apeldoorn (13.30 – 17.00 uur)

Resultaat:
– je ervaart een sterke basis in jezelf
– je maakt verbinding met je vrouwelijkheid, je sensualiteit
– je vergroot je intuitie
– je ervaart meer passie in je (liefdes-) leven
– je voelt je grenzen beter
– je leert op een ontspannen manier om te gaan met aandacht
– je opent jezelf voor de liefde en overvloed in jouw leven